יש לי שאלה. . . תוכלו לעזור לי?

מצב
הנושא נעול.

אני צריכה להגיע אל רחוב דרך הגבורה שבת"א ורציתי לדעת אילו אוטובוסים ו/או רכבות עליי לקחת בכדי להגיע לשם/כמה שקרוב אל הרחוב הזה ובאילו תחנות עליי לרדת (מן הסתם. . . ) הכי מהר ואם זה אפשרי הכי חסכוני. . . אני אצטרך מן הסתם להגיע קודם אל ת"א מנתניה אבל משם אין לי מושג איך מגיעים. . . אני אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר, בתודה מראש, לימור פינק!

tzvika pick

New member
ההצעה שלי

אני צריכה להגיע אל רחוב דרך הגבורה שבת"א ורציתי לדעת אילו אוטובוסים ו/או רכבות עליי לקחת בכדי להגיע לשם/כמה שקרוב אל הרחוב הזה ובאילו תחנות עליי לרדת (מן הסתם. . . ) הכי מהר ואם זה אפשרי הכי חסכוני. . . אני אצטרך מן הסתם להגיע קודם אל ת"א מנתניה אבל משם אין לי מושג איך מגיעים. . . אני אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר, בתודה מראש, לימור פינק!
ההצעה שלי
קו 601 מתנתיה לתחנה מרכזית תל-אביב. מתחנה מרכזית בתל-אביב קו 15 עד למשה דיין פינת רחוב ההגנה, ומשם כמה דקות של הליכה ברגל.

שאלה לי אלייך tzvika pick

ההצעה שלי
קו 601 מתנתיה לתחנה מרכזית תל-אביב. מתחנה מרכזית בתל-אביב קו 15 עד למשה דיין פינת רחוב ההגנה, ומשם כמה דקות של הליכה ברגל.
שאלה לי אלייך tzvika pick
של איזו חברה (דן או אגד) אני לוקחת את קו 15??? ואגב תודה על התגובה!

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifסתם דרך אגב

קו 15 של חברת דן
סתם דרך אגב
היום לא שואלים עם דן או אגד, היום שואלים: דן, אגד, קווים, מטרופולין, סופרבוס... שכחתי מישהו
נצל"ש על זה השבוע עמדנו בתחנה כ-6 אנשים בצהרי היום בחום, בתחנה של 37 ו-78 של קווים, והנה אנו רואים מרחוק את 37 ומתחילים לפנטז על המזגן שלו, על זה שתוך כמה דקות אנחנו בבית, אממה הוא עבר חלף על פני התחנה כאילו היינו שקופים. אחריו הגיע 78 עם נהג מאוד לא נחמד שצעק על האנשים. כמו כן בקו 1 עובד היספנו מקורי, השבוע נסעתי בו ומה ראיתי אחד העמודים הצהובים השתחחר מהתקרה ונשאר תלוי באויר ומ שחיב אותו עדיין היו כמה חוטי חשמל של הפעמון. הפגנה: הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה

tzvika pick

New member
דווקא יוצא לי לנסוע מדי פעם על 68

סתם דרך אגב
היום לא שואלים עם דן או אגד, היום שואלים: דן, אגד, קווים, מטרופולין, סופרבוס... שכחתי מישהו
נצל"ש על זה השבוע עמדנו בתחנה כ-6 אנשים בצהרי היום בחום, בתחנה של 37 ו-78 של קווים, והנה אנו רואים מרחוק את 37 ומתחילים לפנטז על המזגן שלו, על זה שתוך כמה דקות אנחנו בבית, אממה הוא עבר חלף על פני התחנה כאילו היינו שקופים. אחריו הגיע 78 עם נהג מאוד לא נחמד שצעק על האנשים. כמו כן בקו 1 עובד היספנו מקורי, השבוע נסעתי בו ומה ראיתי אחד העמודים הצהובים השתחחר מהתקרה ונשאר תלוי באויר ומ שחיב אותו עדיין היו כמה חוטי חשמל של הפעמון. הפגנה: הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
דווקא יוצא לי לנסוע מדי פעם על 68
של קווים, וחוץ מזה שהאוטובוס בדרך כלל מלוכלך מאוד, אין בעיות מיוחדות. אבל אם החברה מתיחסת כך לנוסעים, אולי שווה להגיש תלונה במשרד התחבורה..

צחקן

New member
שחכת-----

סתם דרך אגב
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
הבו לנו דן בחזרה
שחכת-----
ב"ה קונקוס נתיב אקספרס נצרת GB תורס ויש עוד כמה... .

טוארג

New member
נתיייייייבבבבבבב אקספרססססססס

לא!!.
ב"ה זה סתם בשביל הקטע להזכיר כמה שיותר חברות נזכרתי בעוד אחת : הורן את ליבבוביץ' ביתר תור בע"מ.
נתיייייייבבבבבבב אקספרססססססס
מממממממררררררגגגגגגלללללללללייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

שוב פעם ל-tzvika pick

ההצעה שלי
שוב פעם ל-tzvika pick
אם אני לוקחת קו 11 של דן אני גם אגיע לרח' דרך הגבורה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה