יש לי שאלה שבטח כבר עלתה פה בעבר

psychout

New member
יש לי שאלה שבטח כבר עלתה פה בעבר

יש לי איבר מין באורך של 13 ס"מ. האם יש סיכוי קלוש כלשהוא שהוא יוסיף לגדול בעוד כמה ס"מ, גם אם אני כבר אחרי גיל 18?

Palm tree

New member
בוודאי שכן!

אני לא יודע מה איתך, אבל אני הוספתי יותר מ-3 ס"מ בין גיל 18 לגיל 21.

psychout

New member
יש אפשרות לחוות דעת מקצועית?

תהיתי אם כדאי לי ללכת לרופא המשפחה ולשאול אם עדיין יש לי אפשרות להוסיף כמה ס"מ, אבל בכנות, אני פשוט מתבייש ונבוך מדי. ד"א אם זה רלוונטי, פרצי הגדילה העיקריים שלי היו בין הגילאים 14-17.

Big Gun

New member
הגדלת הפין באופן מלאכותי

קראתי מודעה באינטרנט על אפשרות הגדלת הפין באופן מלאכותי ובלי ניתוח. רצ"ב קישור לאתר.

תשמע, Big Gun ...

אם אתה נותן קישור לאתר כזה אני מרגישה צורך לתת קישור למאמר הרציני בשם "כל המוסיף גורע" על מנת שלא תכניסו לעצמכם שטויות לראש... וחוץ מזה נמאס כבר להסביר לכם שגודל הזין זה לא באמת מה שעושה לנו את זה...

Big Gun

New member
לעגבניה אדומה:

חבל שלא קראת את הקישור שהבאתי לאותו בחור.לא מדובר שם בכלל על ניתוח או כל התערבות חירוגית אחרת.מדובר שם על הארכת הפין באמצעות עיסוי מסוים שמגדיל את תאי הדם בפין. אני דוקא כן מבין את הבחור בביישנותו בגלל פינו הקצר.אישה לא יכולה להבין זאת.יש גברים אשר אפילו בפני גברים מתביישים להתפשט מתשש שיצחקו עליהם. כשהייתי בצבא ניתקלתי בבחורים כאלה אשר היו הולכים להתרחץ רק אחרי שכולם כבר עשו כן.אני תמיד נוהג לומר שלא חשוב האורך ולא חשוב העובי.חשוב זה שמחזיק הרבה זמן מעמד.

achat

New member
המודעה הזו זו רמאות../images/Emo54.gif

וחבל שאתה מפיץ את זה. אין שום דרך להגדיל את הפין ללא ניתוח, והניתוח, שהוא הדרך ה-י-ח-י-ד-ה משאיר פעמים רבות פין מעוות ו/או לא מתפקד לחלוטין. הדבר היחיד שיגדל זה חשבון הבנק של השרלטנים שמוכרים את הלוקשים האלו, ומספר הפראיירים הטפשים בעולם, שאתה תצטרף אליהם אם תנסה את זה. ולגבי השאלה המקורית - בגיל 18 הפין יכול לגדול עוד. יכול גם להיות שלא. אי אפשר לחזות, אך זה בפירוש אפשרי. ובכל אופן - 13 ס"מ זה ממוצע וזה מספיק לכל דבר וצורך - אז אל תתחיל לפתח תסביכים מיותרים! גבר עם פין ממוצע ואפילו עם פין קטן, שיודע מה לעשות איתו ושיש לו ביטחון עצמי - אף אשה לא תעקם את האף לגביו... גבר עם פין אפילו ענק, אבל בעיות אגו מטופשות שנסובות סביב הזין שלו... אין דבר פחות סקסי מזה. אז תפסיקו כבר עם זה!

למעלה