יש לי שאלה קצת אידיוטית....

כלנית151

New member
יש לי שאלה קצת אידיוטית....

בעוד שבועיים אני חוזרת לעבודה (
). יש לי לאפטופ שאני סוחבת כל בוקר לעבודה, כי אני משתמשת בו גם בבית. הקושיה שלי היא... איך נסחבים אחרי הצהריים גם עם לאפטופ שאסור להשאיר באוטו כי גונבים וגם עם טיולון שיש לו סל תחתון קטן מרשת (מקלארן למי שמכירה) ושגם מתהפכת מכל גרם מיותר שמוסיפים עליה? הרי אני אאסוף אותה מהגן / הורים וזה לא הגיוני קודם לעבור בבית, להוריד את המחשב ולהמשיך... אולי מישהי "מתמודדת" עם מצב דומה ויכולה לתת לי טיפ / רעיון לאיך היא פתרה (חוץ מללכת עם תיק גב, שזה גם פיתרון, כמובן).

אד י

New member
לא אני, אבל קולגה שלי

החליטה שנמאס לה להסחב עם הלפטופ כל הזמן. אז במשרד יש לה מחשב קבוע, ובבית את הלפטופ, ואם היא יוצאת לישיבות מחוץ למשרד ונחוץ לה מחשב, אז רק באותו יום היא מביאה את הלפטופ מהבית. ופתרון הפוך למקרה שמקום העבודה לא מוכן לממן לך עוד מחשב, תשאירי את הלפטופ בעבודה ולבית תקני מחשב אחר, ואז את יכולה מהמחשב בבית להתחבר למחשב במשרד. ככה אני עובדת מהבית.

gili1015

New member
זה גם מה שאני עושה

לפטופ נשאר בבית ובעבודה מחשב קבוע (למען האמת שניים)

שלגיה73

New member
אני הלכתי עם תיק גב

שהחליף את התיק ה"רגיל" שלי. לא יודעת איזה גודל הלפטופ שלך, אבל המקלרן מתהפכת כשתולים על הידיות יותר מידי, לא נראה לי שלפטופ בסל התחתון יגרום להתהפכות (השאלה אם אתן מסתובבות הרבה עד הבית האם השהות בסל התחתון לא תפגע במחשב)

lil449

New member
ללכת עם תיק גב

אני לא הולכת עם עגלה אבל עם לפטופ - בתיק גב תיק שלי תיק לגן של בן ורוב הפעמים בן על הידיים ... תאמיני לי מסתדרים

lil449

New member
שזה לפטופ של העבודה אין ביטוח בבגאז

לכן חייבים להעלות הביתה

שיסנדרה

New member
אין ביטוח גם אם זה לא של העבודה ../images/Emo3.gif

(זה ביטוח מאוד יקר עם השתתפות עצמית מאוד גבוהה)

למעלה