יש לי שאלה...... מישהו ראה כוכב נולד מישהי שרה שם שיר של היהודים אתם יכולים להגיד לי את השם של השיר
ת תנחשו מי New member 23/3/04 #1 יש לי שאלה...... מישהו ראה כוכב נולד מישהי שרה שם שיר של היהודים אתם יכולים להגיד לי את השם של השיר
R rotemosh101 New member 23/3/04 #2 שרו שניים של היהודים: 1.הימים שלנו(ואם יש שם אל אחד...) 2.לפעמים(נץ פורס כנפיים...)
M MiToOsH New member 23/3/04 #5 פורס ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif *פורש פורס עם ס' זה כמו לפרוס לחם ולהבא- שירון.נט בין האתרים הטובים בקטע הזה
פורס ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif *פורש פורס עם ס' זה כמו לפרוס לחם ולהבא- שירון.נט בין האתרים הטובים בקטע הזה
R rotemosh101 New member 23/3/04 #6 עזבי אני טיפשה../images/Emo122.gif כבר הפעם המאה שאת מתקנת אותי בדברים כאלה
M MiToOsH New member 24/3/04 #7 בפורום רוק ישראלי טעית בשיר..../images/Emo104.gif לא אשמתי חח סתם, קחי את זה בקלות, זה לא מכוונה רעה העיקר שהחתימה שלך יפה
בפורום רוק ישראלי טעית בשיר..../images/Emo104.gif לא אשמתי חח סתם, קחי את זה בקלות, זה לא מכוונה רעה העיקר שהחתימה שלך יפה
M MiToOsH New member 24/3/04 #9 ציטוט של המורה שלי להיסטוריה ../images/Emo104.gif "מי שנכשל בבגרות בהיסטוריה צריך לעמוד מול המראה, להסתכל על עצמו ולהגיד 'אני חמור'"
ציטוט של המורה שלי להיסטוריה ../images/Emo104.gif "מי שנכשל בבגרות בהיסטוריה צריך לעמוד מול המראה, להסתכל על עצמו ולהגיד 'אני חמור'"
M MiToOsH New member 24/3/04 #13 דווקא לא.. ../images/Emo104.gif לבגרות לא למדתי הרבה (למתכונת טחנתי את עצמי, לבגרות לא) הוצאתי 90 סופי..
דווקא לא.. ../images/Emo104.gif לבגרות לא למדתי הרבה (למתכונת טחנתי את עצמי, לבגרות לא) הוצאתי 90 סופי..
M MiToOsH New member 24/3/04 #16 נו אז תלמדי למתכונת.. ../images/Emo104.gif את כל הסיכומים לקחתי מסיכומים.קו.יל אבל אני לא יודעת אם הוא עוד קיים.. בכל מקרה- שיהיה בהצלחה, ואל תתייאשי מראש
נו אז תלמדי למתכונת.. ../images/Emo104.gif את כל הסיכומים לקחתי מסיכומים.קו.יל אבל אני לא יודעת אם הוא עוד קיים.. בכל מקרה- שיהיה בהצלחה, ואל תתייאשי מראש