יש לי שאלה מה עושים עם משפחה גדולה

חסונוס

New member
יש לי שאלה מה עושים עם משפחה גדולה

שכל הבני דודים יכולים להביא שלושה ילדים והותר. זו הנטיה לפי חתונות אחרות. גם ככה יש לנו המון מוזמנים, עלולה להיות בעיה של חוסר מקום, וגם להיות בלאגן. האם יש הנחות במנות של ילדים קטנים? או מנות מיוחדות? האם לגיטימי לבקש שלא יביאו ילדים?לפחות מהרחוקים יותר?

הייתי בארוע והגישו לילדים ציפס

הייתי בארוע שבוע שעבר ולילדים הגישו ציפס ! זה היה מאוד חמוד בעיניי.. אצלנו מאוד רציתי שהחברים יביאו את הילדים שלהם ואפילו רציתי לשכור שחקנים בתלבושות של דמויות מסרטים מצויירים - כמובן שהכל תלוי בסגנון של החתונה, אני רציתי אוירה משפחתית עם הרבה ילדים למרות שגם אני נלחצתי שמא תהיה צפיפות באולם. אצלנו הילדים הקטנים רקדו ברחבה - ילדים בני שלוש והיה חמוד להפליא. אבל מה שנכון זה שמשפחות מביאות פחות כסף פר אדם לעומת בודדים או זוגות שמביאים הרבה יותר פר אדם!

חסונוס

New member
אין לי בעיה שיהיו כמה ילדים בארוע

גם לפעמים נתקעים בלי בייביסיטינג, אני לוקחת בחשבון שהחברים של בן זוגי יביאו ילדים אולי. אבל יש לי בני דודים שאני אפילו לא מכירה את חלק מהילדים. נפגשים רק בשמחות. וזה יכול להגיע לשלושים ילדים. אולי באמת ננסה את השיטה של פוגי. נקוה שיבינו את הרמז...

poogi27

New member
מנת ילדים

מחיר מנת ילדים נחשב ילד עד גיל 3 (נכון חוצפה!) לא שילד בן 6 אוכל כמו מבוגר אבל ניחא! מנות מיוחדות, במידה ויש הרבה ילדים כמו במקרה שלך , באמת כדאי להעלות את הנושא עם הגן/קייטרינג. שינצלונים, וציפס עם קטשופ!! אנחנו כשחילקנו את ההזמנות כתבנו משפ´ כאשר הכללנו גם את הילדים וXXX וYYY כאשר לא התכוונו שיביאו ילדים. היה זוג אחד ששאל לרשותינו כי הילדים נורא רצו לבוא, ולאחר ששקללתי מחדש את מס אלו שאישרו, הסכמנו. מלבד זאת ועוד ילד קטן מתחת לגיל שלוש שהגיע כי לא רצו להשאירו לבד לא היו בעיות! וזה ליגיטימי מאוד, במיוחד מהרחוקים

gmgy

New member
אצלנו ממש לא היה כך

עד גיל 6 חינם. 6 עד 12 חצי מחיר. נראה לי הכי הגיוני כי ילדים תמיד יכולים לאכול תפוחי אדמה וכאלו שבדרך כלל יש בחתונות.

הייתי בחתונות בהם ביקשו במפורש

לא להביא ילדים,או שציינו זאת בהזמנה בסגנון-"אנו אוהבים את ילדיכם אך האירוע שלנו פונה לבוגרים מבינכם או ההזמנה היא זוגית" צריך למצוא את הנוסח הנכון ומהרחוקים יותר אפשר לבקש במפורש לא להביא ילדים

keren1877

New member
נכון שאפשר לבקש לא להביא ילדים, אבל

כבר הוזמנו בעבר לאירועים בהם בניסוח התבקשו שלא להביא ילדים, מה שמאוד הרגיז את כל האנשים שיש להם 2-3 ילדים, כי באמת, מה יעשו איתם? לרוב, נוהגים להביא את הילדים איתך, אם אלו ילדים יותר "מבוגרים" ובייחוד אם מדובר בחתונה של מישהו מהמשפחה. באירוע שעליו אני מספרת לך, הרבה פשוט נמנעו מלהגיע, כי זה דורש מהם, בנוסף לצ´ק/מתנה שמביאים לכם, לשלם לבייביסיטר ורבים לא רוצים לעשות זאת, אם לא התכוונו לעשות זאת מראש, וזה די מעליב לטעמי, כי הם בכ"ז משפחה... יכול להיות גם מצב שאז רק אחד מבני הזוג יגיע והשני יישאר בבית, לשמור על הילדים, ואז עשוי להיווצר מצב שבו יגיעו לכם פחות מדי אנשים, אז קחו את זה גם בחשבון... ואין כ"כ דרך, לשעתי, לומר רק לרחוקים לא להביא ילדים, כי הרבה בעצם לא ממש שואלים ומאשרים מיידית שהם מגיעים 4 אנשים, נניח, ואז מה- תגידי להם,: "אה, חשבנו שתבואו בלי הילדים"... נשמע לי קצת מביך...

POOH*

New member
אצלנו היו יחסית הרבה ילדים...

לדעתי מעל 30... והאמת שממש לא הפריע לנו... חלק היו משפחה וילדים של חברים טובים אבל חלק גם יותר רחוקים. ילדה אחת הפכה עצמה למלווה שלי כל קבלת הפנים וזה היה משמ חמוד. וממש לא הפריע לי. ובחצי מהתמונות מקבלת הפנים היא מצולמת איתי ועם האורחים. וגם בריקודים הילדים הובילו. בסלואו היה ילד של חברים שפושט הקיף אותנו כל הריקוד ובוידאו משמ רואים אותו עושה רונדלים סביבנו וזה ממש חמוד... כמובן שכל ההורים היו עירניים וכשילד הפריע [או היה בסכנת דריסה על ידי כמות האנשים] הרחיקו אותו. לי לפחות ילדים לא הפריעו. להיפך... ולגבי משהו מיוחד - אצלנו היה דוכן גלידות שלא היה מיודח לילידם אבל גם הילדים נהנו ממנו. ואם זה היה תלוי בי בטח היה גם איזה פו גדול מסתובב בין הילדים ומחלק משהו... אבל האביר הטיל וטו אז זה לא קרה. ולגבי לגיטימיות - כן, זה לגיטימי לבקש לא להביא ילדים. אבל תקחו בחשבון שזה יוצר בעיה לאנשים מסוימים שעלולים לא לבוא בגלל זה או ללכת מוקדם יותר. מזל טוב POOH

HoGod

New member
אנחנו מציינים בזהירות על ההזמנה

כמו ש-poogi אמרה:xxx ו-yyy - אישית, גם המשפחה שלי יש הרבה ילדים, נראה לי שעפ"י ההזמנה אפשר להבין אם רצוי להביא את הילדים או לא. גם אנחנו בבעיה דומה - המקום שלנו לא גדול, ואנחנו פוחדים שיהיו המון אנשים ואז תהיה תחושת צפיפות. נקווה שיהיה בסדר. אגב, היכן אתם מתחתנים?

jinjit

New member
פשוט אל תספרי את כולם...

מהחיפושים שלנו עכשיו הבנו שיש מקומות שלא סופרים ילדים עד גילה 6 אם מדובר בכ- 10, מעבר לזה הם נספרים. עד גיל 3 רוב המקומות שבדקנו, לא ספרו אז לא נראה לי שאני אספור את כל הילידם בסה"כ האורחים..

שחמג

New member
ילדים בחתונה

יש אפשרות לבקש שולחן עם תפריט לילדים בדרך כלל לא לוקחים על זה אקסטרה. ילדים עושים הרבה שמח בחתונות כדאי לדעתי להזמין אלא אם אתם רוצים חתונה מאוד קטנה ומצומצמת. בחתונה שלנו האחים הקטנים שלי ושל בן זוגי הזמינו חברים מהכיתה והיה די שמח...

למעלה