יש לי שאלה למסעדנים/שפים אם יש פה
או אנשים שעובדים/עבדו במטבחים בבתי מלון? הבנתי שהצירים החדשים של קנור היו שימושיים במסעדות/בתי מלון והחידוש הוא שהיום הם ארוזים וניתנים לקניה לכל צרכן. רציתי לקבל חוות דעת ו'טיפים' מאנשים שמכירים והשתמשו בהם, כתוב באתר ש 'הצירים הם גם הבסיס לרטבים, תבשילים, פסטה ואפילו סלטים'. האם באמת אפשר להשתמש בהם באופן כ"כ מגוון במטבח? והאם הם באמת חוסכים המון זמן ו'באלאגאן' במטבח?
או אנשים שעובדים/עבדו במטבחים בבתי מלון? הבנתי שהצירים החדשים של קנור היו שימושיים במסעדות/בתי מלון והחידוש הוא שהיום הם ארוזים וניתנים לקניה לכל צרכן. רציתי לקבל חוות דעת ו'טיפים' מאנשים שמכירים והשתמשו בהם, כתוב באתר ש 'הצירים הם גם הבסיס לרטבים, תבשילים, פסטה ואפילו סלטים'. האם באמת אפשר להשתמש בהם באופן כ"כ מגוון במטבח? והאם הם באמת חוסכים המון זמן ו'באלאגאן' במטבח?