יש לי שאלה חשובה מאוד

yamo0212

New member
יש לי שאלה חשובה מאוד

אני בחורה בת 21(כמעט)נשואה,ועברתי ניתוח כשהייתי בת 16 הנקרא לפרסקופיה שבו הוציאו לי צ'יסטה וגם הפכו את השחלה חזרה למקומה.שאלתי היא כזאת:מצב כזה כמו שתיארתי יכול להפריע להיכנס להיריון עכשיו כשאני נשואה? וישנו עוד מצב שאני רוצה לתאר והוא:לפני כשבועיים פלוס מינוס הייתי בבית חולים בשל כאבים חזקים בבטן,הרופא עשה לי אולטראסאונד ואמר שהתפוצצה לי צ'יסטה בבטן והיא גרמה לי לכאבים,ובנוסף אמר שצוואר הרחם שלי תקין וכל שאר האיברים הכרוכים בלהיכנס להיריון. אך ליבי לא מאפשר לי לשקוט אני עדיין לא הצלחתי להיכנס להיריון?למה? אשמח אם תעזור לי...אני ממש לחוצה!

yamo0212

New member
כתוספת למה שאמרתי...

איך אני יודעת את זמן הביוץ שלי איך אני בודקת אותו?

מובייל

New member
שלום ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שבקרוב התשובות שתקבלי פה לא יהיו רלוונטיות...
את בחורה צעירה ויש לך עוד שנים רבות להרבה ילדים. אני לא יודעת בקשר לציסטה,אבל, אם זה מאוד מלחיץ אותך את יכולה פשוט ללכת לרופא נשים. לבדוק את זה בלי לחץ. (קל לומר, אבל בכ"ז) בכל אופן בטח עוד יענו לך בנושא. בקשר לביוץ - יש ערכה שניתן לקנות בכל בית מרקחת לבדיקת זמן הביוץ. יש על האריזה הוראות.זה פשוט מאוד ודיי אמין. בד"כ זה ליד בדיקות ההריון. לפעמים בימי הביוץ גם מרגישים את אזור השחלות-בטן תחתונה. אני נהייתי מודעת לזה רק אחרי החתונה אבל זה ממש מדהים ואכן די נכון! בהצלחה רבה ורק שמחה!

מציעה לך לשלול אנדומטריוזיס

את מוזמנת לפורום אנדומטריוזיס על מנת לקרוא חומר בנושא ולשאול שאלות בנושא. בהצלחה

michalgi

New member
שלום לך...

כמה זמן את מנסה להכנס להריון? אם שנה, אז הייתי ממליצה לך לבצע צילום רחם.. וגם לא לשכוח את הבעל, שיגש לבצע בדיקת זרע..

למעלה