יש לי שאלה חשובה בבקשה

יש לי שאלה חשובה בבקשה ../images/Emo101.gif

לישבור את הקמיאה הזות של החופש שיש ברושם של נשים בגיל השלושים לארבעים אני לא מבינה למה כול אישה שאני פוגשת מדברת על הפגישה הריאשנה על המילה חופש ועד כמה חשוב לה לארגיש בחופשה ותמיד שאתן אומרות לי את זה ישר עולה ברושי השאלה מאיזה כלוב הם בורחות של הזוגיות הוא של עצמן~נבל~

mor1212

New member
תרגוםP:

לשבור את הכמיהה הזאת של החופש שיש ברושם של נשים בגיל השלושים לארבעים אני לא מבינה למה כל אישה שאני פוגשת מדברת על הפגישה הראשונה על המילה חופש ועד כמה חשוב לה להרגיש בחופשה ותמיד שאתן אומרות לי את זה ישר עולה בראשי השאלה מאיזה כלוב הן בורחות של הזוגיות או של עצמן

טיפסי

New member
רטוריקה?

ואם לא. אז לעיתים יחסים בין נשים יכולים להיות מאוד אינטנסיביים אולי לכן הן באות אלייך בגישה של
"אוויר יהיה נחמד". ואת גם יכולה לשאול אותן את זה לא?
אנג'וי

../images/Emo6.gif איך הצלחת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

mor1212

New member
הכישרון, כמו שהגברת ענתה במקומי חחח

הרבה שנים של תרגול וגם לחיות עם אחותי המדורדרת, גם עזר ותרם.

dolphinit160

New member
../images/Emo13.gif...

גם אני באתי לשים תרגום... ואם מדברים קצת יותר לעניין, באמת שניסיתי להבין למה התכוונת. לא ממש הבנתי אם דיברת על לסביות או על נשים בכלל. ואם על רווקות/ נשואות וכו'. אולי זה קורה משום שבשלב הזה פחות מנסים לרצות את כל הסביבה ומתחילים יותר לחשוב על עצמנו- מה שטוב לנו. (למרות שלדעתי מגיל צעיר כבר עדיף לעשות את זה.) ובכלל... לדעתי זה לא כל-כך קשור לגיל, אלא לאישיות, ושלבים מסויימים שאנשים עוברים בחיים. ואולי מי שדיברת איתן מרגישות חנוקוצ כרגע... טוב... לא יודעת מה בילבלתי פה את השכל, בכל מקרה לא כל הנשים בגיל הזה הן כך. וחופש, מי לא רוצה חופש...

razybazy

New member
כנראה ש..

כנראה שהן פשוט רוצות חופש? ואני לא אישה בת 30..אבל ככה זה נשמע. זה לא שהיה משהו לא בסדר במערכות יחסים שלהן, אני לא מבינה למה צריך להיות משהו לא בסדר כדי שהן ירצו חופש, הן פשוט קצת יותר מנוסות מהחיים והן הבינו שחופש זה הדבר בשבילן- אחלה. אני יודעת שאני רוצה חופש, וזה לא באמת משנה אם אני במערכת יחסים או לא. מקווה שהבנתי, אחרי הכל, למה התכוונת.

אני מבינה למה?

תשובתך היא כזות כניכנסתי לעולמך אבנתי למה היא כזות לגילך עדיין לא מוצאים את התשובות של מזה חופש באמת מיתעסקים בתירוצים של חונקים אותי אני חושבת ומרגישה טוב שאת מרגישה ככה איך יש לי שאלה אלייך אישית מהו חופש בישבילך ולמה אנשים יכולים לישמות לך אותו?

אך תשובת האובתי איתה אחרת מישלכם

בנות יקרות תשובתה היתה שאים היא לא תראה שהיא עסוקה כול האיתלאבות שלי תדאך מימנה ואת האמת בנות יקרות ארגשתי שהיא צודקת שהיא היא לא תגיד שכול היום שגעו אותה אני אבין שיש שם חיים משעממים ולא מאתגריםיש לי אישה חכמה

עיטוש

New member
אני תוהה

איך זה, שמתוכן ההודעה שלך את מצטיירת כבחורה שהתפתחותה השכלית מתקדמת אחורה ובשעה טובה ירדת לכיתה ג', אבל מתוכן החתימה את נשמעת לי מפותחת לגילך (שכלית)? האם את משטה בכולנו? (קולנו חוץ ממני שאליתי אלייך ואל אתחבולה שלח?) בברכה, על החתום, רעות עיטוש הולמס.

עיטוש

New member
נ.ב.

מקודם כהרגלי בקודש לא היתה לי סבלנות לקרוא את החתימה שלך עד הסוף וישר לקפוץ למסקנות (בואי נודה בזה החתימה יותר ארוכה מהמסר פור גאד סייק), אבל גם בחתימה ניתן להבחין בבירור איך את מטפסת אחורה בסולם האבולוציה. (עכשיו כשכן קראתי עד לקראת הסוף)

מאטפיקס

New member
אוי אלוהים../images/Emo6.gif

עיטוש, כל פעם מחדש אני מגלה.. כמו שאמרה חברתי המלומדת שי- את מלכה. כסא קקי, לא נשכח ולא נסלח!

למעלה