יש לי שאלה ב-קשר ל-רכבת ישראל ?????

מצב
הנושא נעול.
רמלה

לפי מה שידוע לי !!!!!!
מישהו באר - שבעי סיפר לי שישנו מפעל לקרונות בבאר - שבע ששייך לתעשייה צבאית אני לא יודע אבל הוא אמר לי שהוא בטוח שישנו מפעל להרכבת קרונות בבאר -שבע . דבר שני ראיתי בערוץ המקומי שלנו ששייך גם לאזור של רמלה ו-לוד דיברו שמה על הכוונה להקים תחנת רכבת נוספת ברמלה אבל במסילה אחרת שפונה לכייון רחובות ואשדוד , לא המסילה לכיוון באר -שבע ! תחנת הרכבת שעלייה דיברו תוכננה לקום בשכונת נווה - דוד ברמלה אתם יכולים לבדוק את העניין ברכבת ישראל במישרד התחבורה ישנה כוונה להקים תחנת רכבת ברמלה לכיוון רחובות ו-אשדוד
רמלה
בתחילת שנות ה-90 הופעלה לזמן קצר תחנה (עם מבנה זמני) בשם ´רמלה מערב´ שהיתה באמת על הקו מלוד לכיוון רחובות. כמו שציינתי בעבר, אני לא מכיר היטב את האיזור, כך שחוץ משתי תמונות שמישהי צילמה שיש לי (של שרידי המבנה הזמני), אין לי מושג איפה היא והאם ואיפה תוקם בעתיד תחנה דומה. לגבי מפעלי רכבות בארץ - כבר עניתי בנושא זה בצורה מפורטת במקום אחר בפורום הזה.

רועי ב

New member
אופ !!!!!!!!!!!

לפי מה שידוע לי !!!!!!
מישהו באר - שבעי סיפר לי שישנו מפעל לקרונות בבאר - שבע ששייך לתעשייה צבאית אני לא יודע אבל הוא אמר לי שהוא בטוח שישנו מפעל להרכבת קרונות בבאר -שבע . דבר שני ראיתי בערוץ המקומי שלנו ששייך גם לאזור של רמלה ו-לוד דיברו שמה על הכוונה להקים תחנת רכבת נוספת ברמלה אבל במסילה אחרת שפונה לכייון רחובות ואשדוד , לא המסילה לכיוון באר -שבע ! תחנת הרכבת שעלייה דיברו תוכננה לקום בשכונת נווה - דוד ברמלה אתם יכולים לבדוק את העניין ברכבת ישראל במישרד התחבורה ישנה כוונה להקים תחנת רכבת ברמלה לכיוון רחובות ו-אשדוד
אופ !!!!!!!!!!!
עוד תחנה לכיוון רחובות אשכרה ברכבת הזאת של רחובות ת"א אף פעם אין נסיעה רצופה איך שיוצאים מרחובות ישר באר יעקב שניה אחרי זה יש את כפר חבד ו5 -10 דקות יש את השלום איזה דיכאון תנו לנו להנות ממהירות הרכבת

nitsansh

New member
יש רכבות שלא עוצרות בבאר-יעקב

אופ !!!!!!!!!!!
עוד תחנה לכיוון רחובות אשכרה ברכבת הזאת של רחובות ת"א אף פעם אין נסיעה רצופה איך שיוצאים מרחובות ישר באר יעקב שניה אחרי זה יש את כפר חבד ו5 -10 דקות יש את השלום איזה דיכאון תנו לנו להנות ממהירות הרכבת
ובכפר חבד. רכבות פרבריות בדרך כלל עוצרות בכל תחנה. הרכבת רוצה להסיע את מספר הנוסעים המקסימלי ולכן כדאי לה לעצור בהרבה תחנות. חוץ מזה, יש לך משהו יותר טוב? אוטובוס לא עוצר בהרבה תחנות בדרך, שלא לדבר על רמזורים ופקקים?

רועי ב

New member
אבל באוטובס אני נוסע בחינם

ובכפר חבד. רכבות פרבריות בדרך כלל עוצרות בכל תחנה. הרכבת רוצה להסיע את מספר הנוסעים המקסימלי ולכן כדאי לה לעצור בהרבה תחנות. חוץ מזה, יש לך משהו יותר טוב? אוטובוס לא עוצר בהרבה תחנות בדרך, שלא לדבר על רמזורים ופקקים?
ברכבת אני משלם כסף ( לא זוכר כמה ?????)

קו רחובות - תל אביב !!!!

ברכבת אני משלם כסף ( לא זוכר כמה ?????)
קו רחובות - תל אביב !!!!
כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת מתוכננת לקום תחנת רכבת ב-רמלה ל-כיוון רחובות ב-רמלה ישנם 2 מסילות רכבת : 1 - לכיוון באר שבע 2 - לכיוון רחובות אז במסילה של באר שבע ישנה כבר תחנת רכבת שלא בשימוש ובמסילה לכיוון רחובות מתוכננת תחנת רכבת בשכונת נווה - דוד ב- רמלה

מצב
הנושא נעול.
למעלה