יש לי שאלה בבקשה.

ניקי ב

New member
יש לי שאלה בבקשה.

פונים אליי הרבה אתרים (גדולים וקטנים) כדי שאני אתן להם מתכונים מהאתר כדי שיציגו אצלם תמורת קרדיט.איך זה מסתדר מבחינת תוכן כפול ? אני יודעת שזה אסור אבל אני רואה המון תוכן כפול באינטרנט מבחינת מתכונים.
אפשר הסבר והאם מבחינתי זה כדאי כי אני לא רואה מה אני יכולה להרוויח מזה כי טרפיק יש לי וזה גדל כל יום.

תודה לעונים ויום טעים!

elichairubin

New member
היי

יש בעייתיות בשכפול תכנים, לכן אני מציע לשנות ב- "אופן ההכנה" את המלל של ההכנה, שלא יהיה זהה למה שאצלך, ובמרכיבים גם לשנות את הסדר

וכך קיבלת שני מתכונים זהים אבל שונים

יש לזה רק פיתרון אחד באמת יעיל

הם יכולים לפרסם את המתכון שלך
בתנאי שהם מציבים בקוד הדף תג קנוניקל שמפנה אלייך
כך גוגל יודעת שאת המקור לתוכן

אחרת זה יחשב כשכפול ולאורך זמן יכול לפגוע בך...
הינה קישור להסבר עליה

ניקי ב

New member
תודה ואם זה כדאי לי ? כי לרוב אני אומרת לא.

אני שואלת אותך מכיוון שאתה מכיר את האתר.

נראה שהגולשים רוצים לשתף את התוכן שלך-תני להם

מדובר בהזדמנות נהדרת להוציא קישורים רלוונטיים לאתר והזדמנות לבנות אסטרטגיה מתאימה לאתר כמו שעמית אמר ישנם מספר פתרונות.

הפתרון הראשון הוא אכן שכפול ויצירת תגית קנוניקל, מה שידרוש מהמשתפים פעולות טכניות שלא תמיד יתאפשרו.
הפתרון השני הוא ציטוט המתכון מהאתר, תגיות ציטוט יכולות להכיל את התוכן שלך ובמקרים מסוימים לקשר מהדף למקור או אפילו להודיע לגוגל אודות מקור הציטוט(יש פתרון טכני שמבצע זאת).

הפתרון השלישי והאידאלי ביותר הוא לספק כלי הטמעה באתר שיאפשר לכל גולש להטמיע\לשתף את המתכון.
לרוב זה נעשה על ידי שימוש בטכניקות המבוססות על Javascript\Flash וכו(צורת מדיה אלטרנטיבית שלא תמיד מזוהה כמשוכפלת ע"י מנועי החיפוש)
פתרונות מהסוג מאפשרים לגולשים לשתף את תוכן האתר ולקשר למקור, ולך לבנות מקור תנועה שגדל, ומשפיע על סמכותיות האתר ועל אמינותו

למעלה