יש לי שאלה בבקשה תענו לי? זה חשוב

אולי מישהו יוכל לעזור לי?? אני בונה אתר ואני צריך בדחיפות סורק כי ממש אין לי אחד כזה בבית מישהו יודע על מקומות ציבוריים או כל דבר אחר שאני אוכל תמורת תשלום לסרוק אצלהם דברים?? הייתי בכמה מקומות ציבוריים ולא היה להם אולי מישהו מכיר מקום ספציפיפי??? מאוד אשמח לתשובה ברי

מנוולת

New member
אין לי מושג, אבל....

אין לך חברים או מקום עבודה עם סורק?? יא לא מפותחחחח

יעלינקה

New member
תשובה

א. תנסה בדואר ב. בחנות צילום יוקרתית...אני צילמתי כך תמונות שלא היה לי הםילים שלהם... ג. בחנות של הדפסה וקופי כזו שעושים בה צילומים.

אורטל17

New member
בסיפריה העירונית

אבל אני לא בטוחה כלל כך אהה בסטודיו מור, אני חושבת גם לא בטוחה.

שווארמה

New member
תשובה רק בשבילך

יש לי בבית סורק חדש סרקתי בו 3 תמונות עד היום בוא אלי לי-ם , קח אותו, תשתמש בו ואח`כ אם תרצה תקנה אותו איך אני??

AFRICA

New member

אולי מישהו יוכל לעזור לי?? אני בונה אתר ואני צריך בדחיפות סורק כי ממש אין לי אחד כזה בבית מישהו יודע על מקומות ציבוריים או כל דבר אחר שאני אוכל תמורת תשלום לסרוק אצלהם דברים?? הייתי בכמה מקומות ציבוריים ולא היה להם אולי מישהו מכיר מקום ספציפיפי??? מאוד אשמח לתשובה AFRICA

מורני !

New member
ברי

לא יודעת אם הסתדרת כבר.. יש לי סורק אין לי שמץ של מושג איך משתמשים בו.. בתמורה לשיעורים פרטיים (וכמובן גם הטבות מיניות) תקבל אותו לבנתיים ... מעוניין?

מניות מברי ???

בעעעעעעעעע אבל הוא מכוער ואין לו שמוליק בכלל והוא בכלל לא מיני בעעעעעע רני יש לך טעם משונה

bduya

New member
ממממ.. קארל...

זה לא כ``כ מזיז לה.. וחוצמזה, אפילו אני עדה שלברי יש מה להציע ;-)

מורני !

New member
יו!!

גם את!!!????? אררררררררררררררררררררר אני יותר שווה! אני כחולה אני כחולה אני כל יכולה!

מורני !

New member
אז מה אם הוא מכוער???

*אחחח כל פעם שאני אומרת שברי מכוער אני מקבלת עוד סיבוב עליו* הוא מכוער... והוא מגעיל.... ואין לי מושג אם יש לו או אין לו שמוליק אבל אני בהחלט מחכה לבדוק את הענין.. ובקשר לטעם שלי... אמממממממממממ אתה יודע איך הוא מנשק?????????????????.. אררררררררררר!

הממממממ

אני לא יודע איך הוא מנשק ובדקתי איכשהו (דרך המכנסיים סוטים) תשמוליק שלו והוא לא מתפקד נייט גורנישט כלום אדם נטול מין והוא יודע לנשק? את זה אני חייב לבדוק

...ממממ....איזה כיףף לי

מדברים עליי מרכלים עליי טוב אז לעינין א. תודה רבה רבה למורני על המחמאות בדבר הצרפתיות גם היא מנשקת מעולה דבר שני קארל בטח שהוא לא יתפקד אתה גבר למען השם גבר נוגע בוא הוא נעלם ומתחבא אחי וחוץ מזה תודה רבה למורני על זה שאמרה את האמת עליי אני ממש מכוער אוהב אותכם אנשושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ממואאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההה(למורני מנקה לה את כל השקדים) ברי ברי

למעלה