יש לי שאלה, אני אשמח אם תוכלו לענות

iditush11

New member
יש לי שאלה, אני אשמח אם תוכלו לענות

לי, מינימי לא אוהב לשתות שמתי לב לאחרונה שהוא נהיה ממש בררן בכל מה שנוגע לשתייה, וחשוב שבימים החמים האלו הוא ישתה הרבה כי גם ככה חם לו רוב הזמן. השאלה שלי היא כזאת, אם הוא מסרב לשתות מים רגילים, אפשר לתת לו מים וחלב ביחד?! למהול אותם כדיי שישתה משהו בכל זאת?? הבוקר הוא סירב לשתות אחרי הטיול שלנו וראיתי שחם לו אז נתתי לו חצי קערה עם מים וטיפה חלב מהול בהם והוא שתה כמו גדול. הבנתי שהוא פשוט זקוק כנראה לטעם כלשהו במים כדיי שישתה אבל אני לא רוצה להפוך את זה להרגל קבוע, השאלה אם זה לא מזיק אם אני מערבבת מים וחלב ביחד? ובכלל איך אני מרגילה אותו לשתות סתם ככה מים רגילים, כי הוא לא אוהב אותם.

ניסית מים קרים?

שטיח ונזק מחכים אחרי כל טיול ליד הקערה, שאני אוציא בקבוק מים מהמקרר ואמזוג להם. וכשחם במיוחד - כמה קוביות קרח, והם ממש בעננים

כיסוף

New member
תני לו

רדבול
בירה מהחבית מיץ פטל
סתם סתם. אבל אני לא הייתי הולכת על הקטע הזה של חלב מהול במים. קודם כל נראה לי איכסי פיכסי
ודבר נוסף תעזבי אותו לנפשו רק תדאגי שהקערה תהיה מלאה במים טריים. לא מי עדן או שיש לך תקציב
כשהוא ירצה הוא ישאב את המים בשלוקים גדולים. אל תשכחי שחם בחוץ והם עם הלשון בחוץ.
מנסים להתקרר גאיה למשל עברה דירה לחדר האמבטיה שהוא המקום המוצל והקריר נשכבת על המגבת וזהו. וגם מבחינת אוכל המינון ירד. אני חושבת שגם את אם היית במדבר סהרה היית מעדיפה מים כשאין העדפות אחרות כמו קולה
אנחנו יכולות לבחור משקה מועדף אחר . אבל מים נראית לי האופציה הכי טבעית בלי תוספות כמו חלב

S i r i u s

New member
אני חושבת שמים רגילים יספיקו

כלב צמא ישתה. לא מים מנרלים! קראתי מאמר אחד שזה לא טוב לכלבים.

נייקי2

New member
מצטרפת להמלצה של ילדה בלבן....

מים קרים זה מצויין ובתוספת קרח זו בכלל חגיגה! ג'וי מת על הקרח. נייקי.

iditush11

New member
תודה על העיצות, אני אפסיק עם החלב

בעיקרון החלב היה ברירת מחדל כדיי לגרום לו לשתות אחרי הטיול של הבוקר שראיתי שחם לו והוא לא רוצה לשתות. אבל אני אנסה את השיטה של קוביות הקרח.

ronchikit

New member
לשכנה שלי יש בעיה דומה ומה שהיאעשתה

על פי המלצת וטרינר היא קנתה פטל של ילדים משהו עם ויטמינים וללא סוכר וכשהכלב שלה לא רוצה לשתות ונורא חם היא שמה לו כפית שטוחה במים על קערה שלמה, ואז הוא שותה כמו גדול. זה נותן למים ממש מעט מתיקות ולא מזיק כי אין בזה סוכר מיותר... בקבוק שלם מחזיק לה המון זמן אני חושבת שהיא קנתה ויטמינצ'יק אם זכור לי נכון

iditush11

New member
נשמע רעיון לא רע, תרכיז פטל

יש לנו בקבוק כזה בבית של ויטמנצ'יק, אני אנסה.

כיסוף

New member
מה לקחת אותי ברצינות?

שכתבתי לך היום בבוקר כמה שמות של תוססים וגזוזים ומיץ פטל? להההההההה
ת'ששששששבי במינימי שאת הולכת לתת לו מיץ פטל
אני לפחות התבדחתי איתך. מי שכתב לך אני לא חושבת שאת צריכה לקחת ברצינות. את המיץ פטל.

ronchikit

New member
אנשים תרגעו, מדובר על כפית שטוחה

מאד של תרכיז על קערה שלמה של מים וזה לא דבר קבוע ווטירנר המליץ על זה שזה לא יכול להזיק לכלב בשום צורה ועובדה שהוא שותה ביום יום מים רגילים והכל בסדר זה בדיוק כמו לתת לילד סוכריה או משהו קטן מתוק בשביל גיוון במקרה הזה זה לא מזיק לכלב לא קרה לכם שהייתם עם הכלב שלכם בים ואכלתם ארטיק ונתתם לו לק מארטיק קרח...

למעלה