יש לי שאלה אליכם - המפגש

יש לי שאלה אליכם - המפגש

לאור כמה פניות שקיבלתי בימים האחרונים ולאור העובדה שיום שני נפל כי הרבה קשה להם ונפל לנו אירוע משפחתי באותו היום ואיתכן הסליחה. נשארו 2 אופציות: חמישי ושלישי וגם פה הבנתי שיש כאלה שלא נוח להם יום זה או אחר. אז עכשיו בשיא הכנות מה אתן באמת מעדיפות שלישי או חמישי. והאם יהיה נוח אם נתחיל את המפגש מצידי אפילו משעה 14:00 אין לי בעיה וככה מי שרוצה לברוח מוקדם בורחת ולא פיספסה כלום. אז מה דעתכן?

Shellylove

New member
כמו שכבר אמרתי - יום חמישי

וכבר הזכרתי בשרשור הראשון שאני מוכנה להביא פשטידת אטריות. אני לא אוכל להגיע ב:14:00, אלא יותר באזור 16:00-17:00.

הצעתי את זה קודם בשרשור במקום אחר

לא יודעת אם ראיתן חשבתי לפצל את המפגש לשני ימים. מי שנוח לה תבוא בשלישי ומי שלא בחמישי. בהחלט אני מוכנה לזרום אם בקשות לשעת ההתחלה ואז כאלה שמגיעות מאוחר יפגשו את אלה שמקדימות. אין לי עם זה בעיה. יש לכן שעה עדיפה שאתן רוצות להתחיל. כי כשאמרתי 15 היו שביקשו 16-17. אז רוצים להתחיל נניח ב-16 ומי שיקדים כמו שאמרתי הבית פתוח. אני רק רוצה לדעת אם לפצל ליומיים או לעשות מפגש אחד ביום חמישי (שלי הכי הכי נוח שבעולם) ולא משנה לי השעה. אם יהיו רבים וקופצים על שלישי שיהיה ביום שלישי. רק תחליטו כבר שנסגור את התאריך בבקשה. מי שלא תצליח ל הגיע בשלישי (אם זה יהיה התאריך הסופי לא נורא תמיד אפשר לעשות מפגש נוסף). ועוד בקשה אחרונה אחרונה אני מקווה - שולחנות לי אין. אז אנא מי שיש לה נא להביא שכן אחרת האוכל כולו יהיה על הרצפה.

אני עוד לא יודעת

וזו גם הסיבה שלא כתבתי בשרשור הקודם בנושא. כל השבוע הבא אצלי עוד לא ממש מאורגן, ורק בתחילת השבוע הבא אוכל לדעת מה קורה איתי בימים הנ"ל. בקיצור - אם אוכל לבוא - אבוא.

למעלה