|?יש לי שאלה אלייכן מתוקות!

נ ו ש ה

New member
|?יש לי שאלה אלייכן מתוקות!../images/Emo140.gif

טוב, אז יש איזה אחד מה זה חמוד מהבית ספר שלי ואנחנו ידידים די טובים! בזמן האחרו התחלתי לחבב אותו יותר מידיד לב| ואנחנו מסתובבים די הרבה ביחד ומדברים בטלפון ומתכתבים בהודעות... אבל אני לא יודעת אם הוא מעוניין! ואני קצת מתביישת! למרות שאני ממש לא ביישנית.... בתחילת י´ (עכשיו אני ב-י"א) אז היינו מין חבורה כזאת והיינו כל השמן מסתובבים ביחד, באים אחד לשני, והיינו יושבים בבית של חברה שלי ורואים סרטים.. בקיצור.. תמיד חשבו שאני דלוקה עליו ושהוא דלוק עליי! ותמיד היו שואלים אותנו אם אנחנו חברים...
את האמת, היה לי משהו אליו באותו הזמן.. אבל אני לא ידעתי אם לו היה כי גם אף אחד לא ניסה לסדר! בקיצור החבורה התפרקה לאט לאט.. ועכשיו חזרנו...
לפני כמה שבוע וחצי התחלתי לצאת עם חבר שלו, ונפרדנו כי זה לא הלך ממש בינינו...
ותמיד הייתי חושבת על איך זה יהיה אם אני אהיה איתו! ועדיין היינו מדברים בטלפון וכל זה... אבל זה לא היה אותו דבר...
ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות.. כי הוא גם חבר של חבר שלי לשעבר והעיניין טרי.. וגם אני לא בטוחה שהוא רוצה. למרות שיש סימנים הוא מאוד ביישן!!!!!!
מה עושים????????? אם יש למישהי רעיון או עצה או דרך להראות לו שני מעוניית קצת יותר.. תעזרו לי...... אני מודה לכם!!! love you all

ברבורה

New member
אממ יש לי רעיון...

אני חושבת שגם ככך הוא מרגיש. לדעתי את צריכה לשבת ולדבר איתו על זה שכל הזמן אומרים לך שכאילו מתאים לכם להיות חברים ואמ.. מה דעתו על זה.

נ ו ש ה

New member
יא איזה מתוקה!../images/Emo66.gif

את מה זה עודדת אותי! אבל אני מפחדת שזה יראה כאילו אני מנסה את כל החברים של חבר שלי לשעבר או שאני מנסה להתקרב אלי או משהו כזה! אני לא יודעת מה לעשות!!! אוף הבנים האלה!!!

KrishoneT

New member
שמעי עצה!../images/Emo6.gif

לדעתי עם את רוצה יותר מקשר ידודותי את צריכה לדבר איתו על זה שיש לך רגשות כלפיו, ואז תיראי משהוא יגיד, תגידי מה ניראה לך שיש לו רגשות כלפייך?

../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif

סורי שאני מנצלת...זה חשוב, אוף,כואב לי הראש... יש לי עוד שיעורים בהיסטוריה והנדסה...
מישהי באייצי לא אוצה לדבר איתי ונעלבתי
.... לא משנה...קבלו
לילה טוף
...

נ ו ש ה

New member
נועה מתוקה! לילה טוב../images/Emo29.gif

ולאליסה.. אני חושבת שהוא מרגיש אליי משהו אבל אני לא ממש בטוחה, כי לפעמים שאת דלוקה על בן אדם יש לך נטייה לדמיין דברים ואני לא רוצה להשלות את עצמי... אני חושבת באמת שאני אלך לדבר איתו עוד כמה זמן.. אבל אני לא בטוחה שיש לי את האומץ.... וחוץ מזה אני לא יודעת מה להגיד לו!!! תודה ממי love you

למעלה