יש לי שאלה אולי תוכלו לעזור לי...

יש לי שאלה אולי תוכלו לעזור לי...

תראו זה לא מצחיק זה קרה לי באמת... אני הלכתי לשירותים ויצא לי עם החרא דם... אני מפחד שזה משהו.. מסוכן בבקשה תעזרו לייייי אני מפחד.... תודה לכולם... (תגיבו בבקשה)

יו כנס כנס מהר חרא עם דם? בטוח?

אהלן תשמע אחי כנראה שתקף אותך ערפד בלילה חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם אחי אל תבהל חס וחלילה זה כלום גם לי קרה את זה פעם זה שום דבר רציני זה טבעי .. כל טוב

נצחייה

New member
טחורים ..אולי

תקשיב איש בדיקת צואה פשוטה תפתור את הבעיה אני מאמינה שירצו לעשות בדיקת קולונוסקופיה במידה וימצא דם בצואה הסבירות היא שמדובר או בטחורים או פיסורה(_חתך בפי הטבעת)אז היית אמור להרגיש דיגדוג או כאב בפי הטבעת הכי טוב ללכת לרופא וכמה שיותר מהר כי גם חתך(פיסורה)יכול להיסתבך והטיפול קל זה טיפול קצר עם מישחה מרגיעה תרגיש טוב נצחייה

חץ אהבה

New member
הכל???אם את כזו חכמה!!

ואת יודעת רפואה-ומכונאות רכב... וכו" אפשר לדעת המ עיסוקך בחיים ?? ואל תהיה סנובית ותאמרי עיסוקי ענייני!!

נצחייה

New member
בלה בלה חץ../images/Emo150.gif

אני שריף נצחייה תאמת חץ למי זה מעניין תתחת מה העיסוק שלי?ראבק איש טוב לדעת הכל מהכל יקירי תלמד לחיים מזקנים ממך מואההההההההההההה באוזן

חמוד...

או שהתאמצת או שאולי אכלת סלק... הכי מומלץ זה לקחת מים עם פולידין או כמה גרגירי קאלי ולשטף את האיזור . יש משחה מומלצת בשם פרוקטו גליבנול. תרגיש טוב

למעלה