יש לי שאלה... אולי מישהו מכם יודע

מעיין300

New member
יש לי שאלה... אולי מישהו מכם יודע

מה עושים כשכול הזמן מצוננים? כל הזמן לא משנה חורף קיץ.. פשוט כל הזמן. זה פשוט דבר כרוני מעצבן שאני כבר שנתיים לא מוצאת לו תרופה.... אשמח אם תעזרו לי

סבלת בשקט?...

לא בדקת? לא הלכת לרופא? לא ניסית כלום?.... השאלות הן רק כדי לקבל קצת יותר אינפורמציה. מנקודת המבט של הרפואה המשלימה יש הרבה מה לעשות. תקראי על סוגי הטיפולים, תקבלי מושג ,תבחרי כיוון ותתמידי בו. אני יכולה להפנות אותך למאמר אחד שלי על טיפול בנזלת כרונית-תסתכלי אצלי באתר (בין המאמרים). כל טוב עירית

מעיין300

New member
הלכתי לרופא משפחה, הוא נתן לי כדורי

ם או ספריי וכל מיני כאלה, זה תמיד עזר בהתחלה ואז זה חזר שוב.. זה ממש מעיק. תודה רבה!

יש כמה דברים שעשויים לעזור

צריך קודם כל לבדוק מדוע את מנוזלת על הזמן, כבר שנתיים. את יכולה לנסות לחשוב מה קרה לפני שנתיים, או קצת לפני שהנזלת התחילה. אם עד אז הנשימה היתה תקינה ולא היתה נזלת, משהו גרם לה להגיע. בשיטות השונות של הרפואה המשלימה יש דרכים להתמודד עם נזלת (האם לכך התכוונת כשכתבת "הצטננות כרונית"? אני לא בטוחה שהבנתי). יש מטפלים שמשלבים בתהליך תזונה ושיפור אורח חיים (למשל תרגילי נשימה או פעילות גופנית) יש שמטפלים בהומאופתיה, רפלקסולוגיה, דיקור סיני ועוד. אלה שיטות שבהחלט עשויות לעזור. אולי נוכל לפרט יותר אם תסבירי במה בדיוק מדובר.

למעלה