יש לי רעיון גאוווונננננייייייייי!!!

חלמן

New member
יש לי רעיון גאוווונננננייייייייי!!!

טוב אולי לא כל כך גאוני.. אני בטוח שאלון או וראיטי יפסלו את זה... אז ככה.. לקחת מיקרופון... וטייפ ולהקליט את עצמך מדבר... (יאנו במקום השעון שמרדים אותך..) ככה אתה תשמע את עצמך ולא תירדם.. (כל המקצוענים לנסות ולהגיד לנו מחר אם זה שווה) ok???

חלמן

New member
ואם אין

לכם קול כל כך יפה.. אז שימו ראדיו! עדיף גלגלגלגגלגץ בגלל שלפעמים גם אנשים מדברים וזה יכול להחזיר אותך.. שווה לא??

Dazed&Confused

New member
טוב...

האמת שזה לא נראה לי, אבל רעיון נחמד. אם קול ידבר אתה תחשוב על משהו. הקטע זה לא "לא להירדם", אלה להירדם ולשמור על המודעות. בשביל זה צריך להתרכז בנשימות, או מחשבה אחידה של להכנס לשיתוק, או לא לחשוב בכלל אם אתה מסוגל, או להאזין לתיקתוק. ככה התודעה שלך לא תירדם וגם לא תוסת למקומות שיפריעו לגוף להירדם.

Dazed&Confused

New member
ועוד דבר...

אנחנו לא "מקצוענים"... זה רק עניין של תירגול וניסיון תאמין לי שגם אתה יכול להגיע לזה. ואם כבר מדברים על זה, אולי תפרט מה אתה מצליח ומה לא? אם נדע את הרמה שלך ותשאל שאלות אז יהיה הרבה יותר קל.

חלמן

New member
טוב אז ככה

אני מצליח לזכור חלומות! וזה כבר טוב... אני לא יודע מה הבעיה אבל אני ניסיתי אתמול ושלשום ואילד ולא הצלחתי.. אני מקשיב לשעון אבל משנה מחשבה.. כי זה משעמם והמוח שלי לא יכול לא לחשוב על כלום... אז אני חושב על משהו... ואז יש בעיות..

Dazed&Confused

New member
תגובה

אתה זוכר חלומות וזה כבר מצוין. לפי דעתי עדיף להתמקד בזכירת החלומות ובדיקות מציאות ודברים הסגנון הזה, כי לטעמיל א טוב לנסות ישר ווילד. אבל בכול אופן כדאי לפעמים לנסות קצת כדי ללמוד על התהליכים שקורים בשינה וחלימה גם אם לא תגיע בסוף לחלום אז זה עדיין יעזור לך בזמנים אחרים. תתמקד בליזכור יותר טוב ולהבדיל בין חלום ומציאות. תנסה ממש לתרגל את זה וגם מומלץ לקרוא שוב את כל השיטות למתחילים באתר של אלון כדי לדעת אותן יותר טוב. ותדע לך שהשיטות האלה גם טובות תמיד גם אני משתמש בהן ואני ממליץ לכולם להישאר גם עם הדברים האלה כי זה מאוד חשוב. אז בהצלחה!

shkool

New member
רעיון עוד יותר גאונייייייייייי!!

להקליט את עצמך אומר: "אתה נמצא עכשיו בחלום, אתה נמצא עכשיו בחלום" ככה איזה 30 פעם חזרה על אותו המשפט ואז לשים טיימר אם יש שיפעיל את הקלטת 7 שעות אחרי שאתה הולך לישון, לי זה נראה כמו אחלה שיטה!!! תנסו אותה ותגידו לי איך הצלחתם? אוקייייייייי? shkool offtopic כנסו לוורד ותרשמו Q33 NY ותהפכו את הגופן ל windings תראו משהו מצמרר... Q33 אמור להיות מספר הטיסה של המטוס שהתרסק בתאומים, אבל אני לא בטוח שזה נכון, מישהו יכול לבדוק את זה?

snork

New member
לא נראה לי....

פעם עשיתי קלטת למבחן בהיסטוריה (הייתי נואשת, אל תצחק) ומנסיון, זה נורא קשה להירדם ככה, כמעט בלתי אפשרי... ובקשר לQ33 NY, ידיד שלי בדיוק אמר לי את זה היום באימון! ניסיתי, וזה באמת מצמרר...
snork

snork

New member
הבנתי...

אבל גם זה לא עובד! אני לא אפרסם פה את הציון שקיבלתי בהיסטוריה...

Variety

New member
Q33NY זה סתם טמטום

אז מה, יש מלא מילים שאני כותב, מקבלים משמעות. זה מה שמחליטים. (וחוץ מזה היו 2 מטוסים :) ) Variety-

Panther

New member
זה בדוק, זה לא מספר הטיסה Q33

זה לא מספר הטיסה. תחשבו בהיגיון: הטיסות היו טיסות פנים של ארה"ב, לכן אמריקאן איירליינס ואמריקאן יונייטד. האות הראשונה מסמלת את חברת התעופה, למה שחברות התעופה האלה יסומנו ב Q?! חוץ מזה שאבא שלי בדק ב CNN, זה לא מספר הטיסה.

Cheetah

New member
אתם יכולים להירגע

חלמן ושקול אולי גאונים , אבל זה ממש לא פעם ראשונה ששמעתי על השיטה הזאת, ויש לה וריאציות גם יותר מתקדמות מהדברים שהזכרתם

למעלה