יש לי פגישה ראשונה עם מרכז פוריות

oc101

New member
יש לי פגישה ראשונה עם מרכז פוריות

ואני לא יודעת כל כך מה לשאול - חוץ מ"הסיכויים "? יש לי אנדו , כך שהשאלה מופנת לאותן בנות מזל... יש רמות באנדו ? אם אתן יכולות לתת לי טיפים או מונחים שאני צריכה לדעת ?... שלכן הצעירה בבשלניות

iris2210

New member
טיפים ../images/Emo50.gif

פנית למקום הנכון. קודם אני מאחלת לך בהצלחה בתחילת הטיפולים. קודם תוזמנו על ידי המרכז לראיון קצר את ובעלך.את צריכה לעשות בדיקות דם של הורמונים כדי לבדוק את הרמות השונות בגוף. בעלך צריך לעבור גם בדיקות דם ובדיקת זרע. כדי לכם לעבור את כל הבדיקות הדרושות כי לוקח בערך חודשיים או יותר עד שמתחילים באמת בטיפולים עצמם. אני גם מציעה לך שתהיי רגועה וסבלנית זה מאוד חשוב. דבר אחרון מה הבעיה אצלכם? את יכולה לפרט עוד קצת. המון המון בהצלחה

oc101

New member
פרטים../images/Emo18.gif

לא ממש ברור -הרי זו עיקר הבעיה , לא ? אני בעלת אנדו , ומנסים להרוג את המכשפה 5 חודשים או יותר, מי סופר.. אין לי הרבה סבלנות ולכן אני פונה לטיפול אגרסיבי או מתון....מי יודע? מה זה US ? הצעירה בבשלניות

US = אולטאסאונד

התהליך מרנין הלב שבו מכניסים לתוכל מטמר מצופה קונדום כדי לראות מה שלום הזקיקים ומה עובי הרירית שלך. בד"כ עושים את כל התהליך משובב הנפש הזה במהלך מעקב זקיקים, אבל פה ושם אפשר ליהנות מהחוויה גם בלי קשר (למשל, כשרוצים לבדוק ציסטות ואוצרות אחרים שאת עלולה לגדל). זה לא נורא אחרי שמתרגלים (ותאמיני לי, מתרגלים צ´יק-צ´ק).

oc101

New member
מכירה אולטרסאונד טוב טוב

אחרת לא הייתי יודעת שיש לי אנדו
בפעם הראשונה ש"קיבלתי" את ה 30 ס"מ הייתי בהלם ! אך כמו שאמרת ...מתרגלים.. תודה על ההסבר , יש עוד הרבה דברים שאינה מבינה בפורום , לאט לאט... שלך הצעירה בבלשניות

יש רמות באנדו

והן לפי מידת ההתפשטות של המוקדים כמו גם מיקומם באופן מפתיע זה ללא תלות בכאבים אם ישנם

למעלה