יש לי משהו חשוב לומר לכם......

ב א ר י

New member
יש לי משהו חשוב לומר לכם......

עד שהגעתי למטה,שכחתי מה רציתי לומר......

רצית אולי להגיד...

חתולי מצטער שלא באתי אתמול, אני יחזיר לך ת`כסף מחר, בבקשה אל תפגע בי? ;-) או אולי... אני לא מצליח להירדם מרוב רגשי אשמה שלא באתי אתמול? או אולי... מה המצב????

ב א ר י

New member
חתולי ????

מה עובר עליך????? מה מכבש דרס לך את הזנב? מישהו בעט לך בראש? מישהו ניסה לצוד אותך עם סיכה חדה? מהההה? בארי <עם הפנים לאלוהים,מבקש ממנו שיעזור לך>

זה לא יעזור, כבר דיברתי איתו....

או אמר לי שהוא לא יכול לעשות שום דבר.... אני תקוע ככה, תצטרכו להתרגל.... חחחחח

ב א ר י

New member
כן הוא אמר לי עכשיו....

שאתה במצב אבוד,כבר אי אפשר לתקן את הנזק שנגרם עקב הצטרפות לפורום עשרים פלוס. הוא אמר גם שכל מי שנכנס לפורום הזה,גורם לעצמו נזק בלתי הפיך !!!! אז שאלתי אותי אם גם הוא נכנס לפורום הזה לפעמים,הוא ענה לי שהוא נכנס כשהוא היה בן 20+,היום הוא כבר בן......אנא ערף כמה,הוא לא אמר לי בן כמה הוא.... אז הסקתי שגם הוא שרוט כמונו,לא ???

אני לא יודע אם מי דברת.....

אבל לבוס שלי אין בכלל אינטרנט... אמא שלו ניתקה לו, הוא הגזים בחודש שעבר, בגלל זה הוא מעביר הודעות דרכי.. אגב יש לך ד``ש.... ;-)

candybox

New member
אהממממ... בארי....

ישבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי ... (האמת היא שסתם עשיתי בכאילו) ועדיין לא מצליחה להבין.... איפה אתההההההה?????????????????????????????????? ולמה ההודעות האלה עם הרווחים?????????????????????????? הא? הא? הא? שבת שלום שתיהיה לך יפה שלי נשיקות

ב א ר י

New member
אל תחשבי יותר מידי.....

א י פ ה א נ י ????? כ א ן !!!!!!! ולמה הודעות עם רווחים כי בא לי קצת להטריד אותך,שתרדי למטה למטה לראות מה שאני כותב.... מה המצב איתך ילדה יפיפיה? מה איפה את ? לא שומעים אותך? לא רואים לך? מה איתך? בארי

למעלה