פ ש ו ש י ת י
New member
יש לי מספר שאלות חמין ...למתקדמים !
היי לכולם ... אני דווקא מכינה חמין מדהימני. אבל נורא בא לי לגוון. לשנות קצת את ה"סטנדרט". אז יש לי כמה שאלות לגבי דברים שעדיין לא ניסיתי...
רציתי לשאול אם מישהו כאן ניסה לשים תבלין חוואייג' בחמין ? איך זה מתקבל ? האם יש סוג מסויים של חוואייג' שמתאים ? וכמה לשים ? זה "משתלט" על הטעם ?
רציתי עוד לשאול על הוספת רסק עגבנית לחמין. מישהו ניסה ?
שאלה לגבי ג'חנון בחמין. לא יודעת איך לפתור את הבעיה שיש לי עם הג'חנון ... את החלק התחתון שנוגע בנוזלים אני לא אוהבת, יוצא דייסתי עיסתי בבעעעע . החלק העליון שנשאר יבש יוצא מדהים ! האם מישהו ניסה לעטוף ג'חנון בשקית קוקי? נראה לכם שזה יכול לעבוד ? ואם כן, אז יש לחורר את הקוקי? (נייר כסף לא יכנס אצלי לחמין)
עד כמה חשוב "לסגור" את הבשר (בטיגון קל, על הדרך עם השחמת הבצל) כדי שיצא עסיסי ? או שזה שולי בגלל שעות הבישול הרבות ?
חוץ מבשר שפנדורה, כתף מס 5 ... איזה עוד בשר מומלץ ? ניסינו אוסובוקו והעצם התפוררה...בעלי לא אהב. מישהו ניסה לשים קבנוס בחמין ?
שאלה אחרונה - לגבי חיטה/אורז בשקית קוקי. מעולם לא ניסיתי. בעלי קנה במיוחד שקיות בד מיוחדות כאלו, ואני נורא חוששת שחוטים וחתיכות בד יצאו לחמין, או שיהיה טעם מהבד, לא יודעת...מישהו מכיר את השקיות בד האלו? עדיף בשקית קוקי רגילה? אפשר לקבל הסבר איך מתעסקים ומתבלים את החיטה, בקיצור איך עושים את זה בכלל
שאלתי המון שאלות. אני מקווה שתהייה למומחים סבלנות וזמן לענות. מודה מראש לכל מי שיענה. שבת שלום
היי לכולם ... אני דווקא מכינה חמין מדהימני. אבל נורא בא לי לגוון. לשנות קצת את ה"סטנדרט". אז יש לי כמה שאלות לגבי דברים שעדיין לא ניסיתי...