יש לי ממולדת ואף אחד לא זוכר!!

הילוש...

New member
הילולה מעבולה........

נשמה המון המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב שתיהיה לך מומולדת הכי הכי... תהני כמה שיותר מאחלת לך את כל האושר בעולם מאחלת לך שכל משאלות ליבך יתגשמו השנה הזאת מאחלת לך המון הצלחה בכל דרכך שתבחרי מוווווווווווווואה

Gaus

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo59.gifפצמ"ר../images/Emo59.gif../images/Emo65.gif

HaPPy bIRtHdaY HONEY

בשבילך....
שישמור אותך האל... ויגשים משאלתך. שתעשי בשביל אחר-והוא למענך
שתגע בכל כוכב
ותטפס על כל שלב
שתגדלי להיות צודקת שתדעי לראות את האור
ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיי חזקה ,אל תשחקי את המשחק..
שתשארי צעירה לנצח.... שיהיו ידייך עסוקות
וצעדייך מהירים שיהיה ביתך יציב עם רוחות השינוים...
שבלבך תהיה שמחה
שישירו את שירך
אוהבת....מכל ה-
שיהיה לך יום הולדת שמח....
שתקבלי הרבה מתנות .....
ש...תזכרי שאוהבים אותך...מאד !! רק טוב...אוהבת,בייבי.

אלעק לא זוכר מי בדיוק

הרים לך טלפון???? תחשבי איזו השקעה אני שילמתי על השיחה הזו אז קודם כל המון
המון אושר ועושר עד 120 ו
על האפוף ועכשיו קחי
מתנה. מואהההההההההההההההההה ברי

שדוניתה

New member
הילולית

מותק המון המון מזל טוב עד 120 מאחלת לך המון שנים של אושר אהבה כייף ושמחת חיים אוהבת גל

candybox

New member
יו../images/Emo70.gif

לא שאפאחד לא זכר, לא בטוח שמישו ידע מלכתחילה, רק אחרי שתיידעי אותנו ונשכח אז מותר לך לבוא בטענות
לא נורא - המון המון המון

גילי בובעעעעעעע!!!

לא שכחתי ולא שכחתי! אמממממ..... יש לי הפתעה בישבילך! ואני רוצה שתבואייייייייי ותקחי אותה!!! אמממממ..... אוהבת אותך המונים המונים! ובואי בואי בואי כבר!!!

משיייי

New member
אממממממממ.....

מזל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לאחותישששש הקטנה
היום מומלדת היום מומלדת היום מומלדת
לגילוש
חג לה שמייייייייייייייייייייח
וזר לה פורחחחחחחחחחח
היום מומלדת רק לך מקסימה
אוהבת

CRAZYIT

New member
הממ

מודה לא ידעתי... אבל בכל אופן המון מזל טוב אושר ועושר בריאות והצלחה ושתגשימי כל משאלה קרייZית

תודעעע המונים תודעותתת

גם אניא והבת את כולכם ואלי חלק לא ידעווו אז.. אני לא באה בטענות חג לי שמייח וזר לי פורייח היום ממולדת לי לי לי חחחחחח (היה שלשום....) ושטנית אני לא שכחתי אותך.. אני ידבר איתך כבר חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךך תודה חברה גם אני אוהבת אותכם... מווווווווווווווווווווווואה

יפה שליייייייייייייייייייי

היום יום הולדת , היום יום הולדת , היום יום הולדת להילולה המעבולה נראה לך שאם הייתי יודעת לא הייתי מרימה טלפון ילדה יפה שלי??? מטורפת על הצורה הבשלנית שלך מזל טוב עד 95 שנה (מספיק לא??) אמרתי לך אז ואני אומר לך גם עכשיו... תדעי תמיד שיש לך חברה בבת ים שרק מחה לשיחת טלפון.

למעלה