יש לי "מיון מסמכים"

יש לי "מיון מסמכים"

אני מילואימניק ויש לי "מיון מסמכים" אני פוחד שיגידו לי שהמסמכים לא מספיקים כמה מסמכים כן מספיקים? או יותר נכון האם מה שכתוב במסמכים מעניין -או הכמות הפיסית שלהם???

גם אם מישהו ירצה לעזור לך...

איך הוא יבין על מה אתה מדבר!? ואיך זה קשור לפורום? תסביר את מה שכתבת, אילו מסמכים באילו נושאים... או שבאת סתם להסתלבט על פורום הנפשיים... הדבר היחיד שהבנתי ממה שכתבת זה שאתה לא רוצה לעשות מילואים. יש מלא דרכים להתחמק וכמובן שלא אפרט אותם פה... אני גם לא ממליץ לעשות זאת... מה שתוכל לעשות זה כך: אם אתה נפגע באיזושהי צורה שאתה חושב שתסכן אותך איכשהו במובן הפיזי או הנפשי, תבקש לראות גורם שיטפל בך ותוכל לשנות את הפרופיל שלך... כמו כל דבר אחר בחיים - הכל עניין של רצון. אם אתה רוצה משהו באמת תצליח לממש אותו מתישהו. לא יודע... שיהיה לך כל טוב... בהצלחה... כולה מילואים. קב"ן - באותו הקשר... 45 נפשי - כמה ימי מילואים זה? שמעתי בסביבות יומיומיים... נכון?

nobodyworthy1

New member
למה סתם לדבר..

מיון מסמכים הוא מושג שנוגע רק למילואימניקים, הכוונה היא שהוע"ר בודקת אם המסמכים האזרחיים של החייל מספקים או שיש צורך בעוד מסמכים, או בדיקת רופא צבאי. אי אפשר לדעת אם הוע"ר יחליטו שהמסמכים מספקים..תלוי באבחון, ובהמלצה וסתם בגחמות שלהם לפעמים.. אבל תמיד טוב שתהיה המלצה גם מרופא אזרחי וגם מרופא צבאי (פסיכיאטר וקב"ן במקרה הזה). ואגב, גם 45 נפשי עושים מילואים כמו גדולים באבט"שים..זה לא פוסל, ולהפך, מי שהוא נפשי (ולא מקומבן היטב עם מי שמציב למילואים) כנראה שיעשה אבט"שים במילואים כי הוא פסול לפיקוד העורף..

למעלה