יש לי מחר בגרות בג"ג

פית אש

New member
יש לי מחר בגרות בג"ג ../images/Emo29.gif

7 שעות מבחן מ- 14:30 עד- 21:30 אני אישית לא יודעת איך אני אשרוד אבל בכול זאת תחזיקו לי עצבעות שלכם לילך

MaMi liraz

New member
../images/Emo26.gifבהצלחההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחזיקה אצבעות לכככככככל הנבחנים למינהם

WTF ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

7 שעות???????????? לילך, שיהייה לך המון בהצלחה, 100 בדרך. תחשבי עלינו, יהייה לך טוב!!! בבבהההההההההההצצצצצצצצללללללללחחחחחחחחחחההההההה

neta 7

New member
בבבבבבההההללחהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי, יהיה טוב

tribe spirit

New member
בגוארת בג"ג???../images/Emo118.gif

מוזר...חשבתי שאינ...אצלנו זה בגרות פנימית...תאחלו ליל הצלחה בתעודה... ובהצלוחה לילך!!!!

davids faery

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תדאגי הזמן יעבור מהר!!!!!!!!!!!! כשעשיתי מבחן התקבלות לתיכון, הוא היה שש שעות וזה לא היה ממש נורא, אבל אחר נהים עייפים מאוד...העיקר שזה קורה אחר כך ולא בזמן המבחן...

מקווה שהצלחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אני שונאתתתתתתתתתתתתת גואגרפיה
בלעעעעעעעעעעע .
אבל אני ממש ממש ממש מקווה שהצלחת

אמבר 13

New member
בהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לי יש בוחן בג"ג אבל זה לא משתווה כמו לבגרות, בכול אופן בהצלחה רבה לך! אני מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!!!!!! ולא להיות בלחץ, הכול יעבור בשלום!!!!!!

Amber4Ever

New member
לילךךךךךך../images/Emo42.gif

7 שעות למבחן? אה זה בגרות אבל 7 שעות???????? טוב בכל אופיין שיהיה לך המון בהצלחה
הלואי ותצליחי...

dafi daf

New member
לילי!{ככה אני קוראת לחברה שלי לילך}

אZ ככה: את בטח עכשיו בבגרות ותראי את זה רק אח"כ אבל בכל זאת... בהצלחהההההההההה אני מקווה שהיה לך טוב ושהלך לך! רק שתדעי שכל הפורום עומד מאחורייך ומחזיק לך אצבעות כי אנחנו הרי לא רוצים שאחת מהפורום תיכשל,זה יוריד את הפרופיל של הפורום
בצחוק מותק! אני בטוחה שהתכוננת ושמזה ילך לך אז לכי ותראי להם מה מסוגלת להוציא מעריצה של השבט!!!
go lilach!!!" u can do it!!! go lilach!!! go lilach!!! פיצפוצים פיצופוצים פיצפוצים פיצפוצים" בהצלחהההההה good luck we love u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פית אש

New member
איזה חמודים אתם ../images/Emo29.gif

טוב הרגע חזרתי והאמת היה הקל חוץ מהחלק האחרון שלא ממש הלך לי אבל לא נורא כל השאר היה בסדר תודה לכול כם על ההצלחות אתם ממש חמודים שלכם לילך-

tribe spirit

New member
חמודה...../images/Emo118.gif

אני בטוחה שהצלחת טוב... אני דווקא אוהבת גיאוגרפיה מאז העבודה האחרונה...חחח...

למעלה