יש לי מבחנים מחר, למי יש סגולה להצליח במבחנים? אני עוד ערה לחזור על החומר.
נ נNyה New member 21/1/08 #1 יש לי מבחנים מחר, למי יש סגולה להצליח במבחנים? אני עוד ערה לחזור על החומר.
מ מיין פייערל New member 21/1/08 #2 לחזור טוב על החומר זה הסגולה שעובדת טוב.... ופשוט להימנע מלחץ לפני המבחן
פ פורשה 911 New member 21/1/08 #3 מחקרים הוכיחו שלאכול שוקולד לפני מבחן זה נותן טווח ארוך לזיכרון.. כך שמעתי, שיהיה לך בהצלחה.
נ נNyה New member 21/1/08 #6 אני לא מלאך, לא יכולה גם לחזור על החומר, גם להיות בפורום, וגם להתפלל, לכן אני מציעה שחלקכם תלמדו במקומי וחלקכם תלמדו במקומי ואני אהיה כאן בפורום.
אני לא מלאך, לא יכולה גם לחזור על החומר, גם להיות בפורום, וגם להתפלל, לכן אני מציעה שחלקכם תלמדו במקומי וחלקכם תלמדו במקומי ואני אהיה כאן בפורום.
ל ל י ג ת ע ל New member 21/1/08 #5 קבלי ע``ע לומר פרק שירה. ותבקשי מהשם שיעשה בתוצאות המבחן את מה שטוב בשבילך! בהצלחה!!!
נ נץ הnמה New member 21/1/08 #9 בכל תשובה במבחן תעני תשובה מפרק שירה, לדוגמא: גמל אומר... נמלה... עשי כך 40יום ואז בטוח תקבלי ציון100%
בכל תשובה במבחן תעני תשובה מפרק שירה, לדוגמא: גמל אומר... נמלה... עשי כך 40יום ואז בטוח תקבלי ציון100%
ל לב צהוב הכי טוב New member 21/1/08 #10 תגידי 3 פעמים לב צהוב הכי טוב! ותבטיחי שתבואי לעודד משחק אחד את מכבי, את תצליחי!