יש לי כמה תאוריות לגבי האירוויזיון

HareLisraeL

New member
יש לי כמה תאוריות לגבי האירוויזיון

ישראל תזכה בשנים 2017 ו-2018
שנה הבאה תזכה או בוסניה הרצגובינה או רומניה או אנדורה

א ר י ק ל

New member
מהיכן השראתך לקוחה?! ספר לנו. כבר

שמענו על המיסטיקנית שהבטיחה לנו את מקום 14 השנה..

HareLisraeL

New member
אז ככה ../images/Emo27.gif

זכינו בשנים 1978 ו-1979.. עברו 20 שנה וזכינו שוב ב-1998.. אז מ-1998 אנחנו אמורים לזכות עוד 19 שנה.. בשנים 2017 ו-2018 חח מסובך אבל סתם תיאוריה

א ר י ק ל

New member
משאלות עלולות להתגשם..אין לי כוח

לחכות עד אז. זכינו בעוד כמה שנים..וזה לא בדיוק עבד בהפרשים שלהם..

א ר י ק ל

New member
ביום חמישי לפני האירוויזיון מישהו

כאן בפורום כתב שיש מיסטיקנית שתמיד צודקת והיא מנחשת מצויין. והיא אמרה שייוון/רוסיה/בוסניה הרצגובינה או מדינה אחרת יזכו. ושאנחנו נסיים מקום 14. בקיצור---היא פישלה ביג טיים בהכל. אלוהים יש רק אחד.

GrandPrix2006

New member
מיסטיקניות ואירוויזיון...

יש לציין את מרים בנימיני שכמעט בצעה חרקירי אחרי שקפריסין פרשו מאירו' 88 וגרמו לירדוש חברתה הטובה לאבד את הנצחון המוחץ לסלין דיון האלמונית אחרי שסלין זכתה במשבצת של שיר 9 הזוכה. האמת, אם אני אשמע את הסיפור הזה עוד פעם ברדיו אני לא אהסס לבצע חרקירי בעצמי. אותה מרים בנימי אגב חזתה לליאור נרקיס טופ 10
בקיצור, הכל בולשיט..

שייקה 17

New member
היא סתם מפגרת!!!

עלאקקק ליאור נרקיס יהיה בטופ10! חחחחחחחחחחחח חבל שהיא לא אמרה שאדי בטלר היה יכול לזכות....

א א ל א

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif...

אני יודע שזה לא כל כך מעניין אתכם כבר....וגם אותי לא ממש אבל מחובתי אז בכל זאת- היום בלילה קדם 92, מחר פסטיבל הזמר תש"מ ומחרתיים קדם 95............................בערוץ 33 אז צפייה מהנה!

Mega OhCHA

New member
ישראל אני חושב זוכה ב- 2010 בקייב

(אולי אודסה) - אני מרגיש את זה באץ שנה הבאה לא עולים לגמר

DukiMan

New member
יש לי יש לי יש לי

בשנת 2020 גם מושבות מאדים והירח יצטרפו ל EBU, ואחת מהן תנצח באירוויזיון (כי מי לא רוצה לנסוע לשם?). הקומבינות שילכו שם זה משהו מטורף. מאדים יתנו לירח 12, והירח לא ישארו פריירים ויתנו למאדים 12, וגם הקנדים, שהם ממילא בפלנטה אחרת, יצטרפו לחגיגה שלהם. שלא לדבר על הצטרפותן ב-2023 של מושבות הירחים של צדק, והקומבינות הפנימיות שביניהן. להתראות בים השלווה 2021!

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה ששמתלם להיות עירני בשעירו הפיסקה בטכניון
הגולן המושלם

GrandPrix2006

New member
../images/Emo45.gifאהבתי../images/Emo6.gif

האמת אם לפני 20 שנה היית אומר שבשנת 2006 יתחרו מדינות כמו סלובניה, מקדוניה, בוסניה, ארמניה, אלבניה, ליטא, אסטוניה, סרביה, מונטנגרו ווטאבר - זה היה נשמע לא פחות בדיוני מוונוס ופלוטו

גדוללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!

"וגם הקנדים, שהם ממילא בפלנטה אחרת" וואי כמה שזה נכון......!!!

GrandPrix2006

New member
נא להרגע../images/Emo70.gif

קנדה הולכת להיות הבית שלי בשנה הבאה (טפו טפו חמסה חמסה
) ובנוסף גלעד# ובן זוגו אלי גרים שם, כך שיש מי שיחבר אותה חזרה לכדוה"א..

צביקון

New member
יפה!!! השאלה היא האם הם שייכים...

ל-EBU. כדאי שהם יבדקו את זה. מי הנציג שלהם בכדה"א?

למעלה