יש לי כמה שאלות , אשמח לתשובה.

ofirs1231

New member
יש לי כמה שאלות , אשמח לתשובה.

שלום לכולם. ברצוני לרכוש גלאי מתכות מ ebay עכשיו יצאתי לחפש הרבה עד שמצאתי משהו שאני רוצה מחיר טוב , ודמי משלוח סבירים. הינה קישור למוצר: 1. השאלה שלי היא האם לא יעשו לי בעיות עם הגלאי מתכות שהוא יגיע לארץ ( לפי מה שאני יודע זה חוקי ויש כמה חניות בארץ שמזמינות את זה מחול ככה שלא נראה לי תיהיה בעיה) מה אתם אומרים? 2. איך אני יכול לדעת כמה מכס אני אמור לשלם על המוצר , השווי שלו כולל המשלוח הוא 142$ בערך , חפשתי באתר של המכס ולא מצאתי תחת איזה קטגוריה זה נמצא , מישהו אולי יודע כמה אני אמור לשלם? 3. עוד משהו שרציתי לדעת זה , יש לי חשבון PP מאושר אבל אין לי בו כסף והכרטיס שבו השתמשתי כדי לאשר אותו הוא לא שלי אלא קניתי אותו רק למטרת אישור החשבון PP , עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את המספר כרטיס האשראי שלי ( שהוא כרטיס רגיל , של חיילים ) לתוך החשבון של ה PP לאשר את החשבון מחדש ואז למשוך ממנו כסך לחשבון PP שלי בכדי שאני יוכל לשלם על המוצר , עם כן כמה זמן זה לוקח עד שהכסף מגיע לחשבון של ה PP? תודה לעוזרים.

liranpm

New member
תשובות

1. לא יעשו בעיות, רק יקחו מכס. 2. המכס הוא 33% ממחיר המוצר, ללא משלוח, המשלוח זה משהו אחר. זאת אומרת תצטרך לשלם מכס בערך 110 ש"ח, אני לא יודע אם יגידו לך לשלם גם מע"מ. 3. אתה פשוט שם את הכרטיס אשראי שלך בפייפל, לא צריך לאשר, החשבון שלך כבר מאושר. פשוט שתקנה משהו פייפל יסלקו לך ישר את הסכום מהכרטיס, הוא לא יופיע לך בבאלנס.

ofirs1231

New member
שאלה

רציתי לדעת איך אתה יודע שזה יוצא 33% ממחיר המוצר איפה רשום? ומזה אומר המשלוח זה משהו אחר , גם עליו אני משלם מכס? וכמה אחוז זה המע"מ במידה ויגידו לי לשלם? שאלה אחרונה: איך אני ידע שהמוצר הגיע למכס מאיפה יש להם את הטלפון שלי? הרי הם אמורים ליצור איתי קשר לא? , אני צריך לשלם להם באשראי ואז הם שולחים את המוצר או שאני אמור לבוא ולקחת אותו ? איך התהליך הזה הולך? תודה רבה.

liranpm

New member
תשובות

זה ידוע שהמכס הוא 33% גבר... אם תרצה תחפש באתר של המכס הכל מפורט שם. על המשלוח לא יחייבו אותך במכס, זה משהו אחר.. מחיר משלוח ומחיר המוצר. משלמים מכס רק על סכום המוצר שמצויין על החבילה. ומע"מ לא תצטרך לשלם, זה רק על מוצרים כמו אייפון ואייפד אני חושב.. תחכה שמישהו אחר יענה לך על זה ב 100%. את המכס אתה משלם בדואר שאתה בא לקחת את החבילה.. ישלחו לך לפני פתק בדואר עם הסכום שאתה נדרש לשלם.

ofirs1231

New member
תודה גבר.מישהו יכול לחזק את דבריו של liranpm?

תודה רבה גבר. מישהו יכול לחזק את דבריו בנוגע למכס , מכס על המשלוח , תשלום מע"מ? תודה.

xslf

New member
אם משלמים מכס, *תמיד* משלמים מע"מ

מצד שני, יש מוצרים שהם פטורים ממכס ועליהם משלמים רק מע"מ. אם משלמים מע"מ, התשלום הוא על מחיר המוצר + מחיר המשלוח.

ofirs1231

New member
מה אז אני...

מה אני יצטרך לשלם מכס לפי 142$ של 33% + 16% מע"מ מ 142$ זה יוצא מלא???

xslf

New member
לא בטוח שהמכס יהיה 33%-

תבדוק היטב בטבלאות של המכס.

ozitex

New member
נדרש סיווג של המכס

אין שום ודאות שעל המכשיר הזה חל מכס. מה שכן חל עליו בודאות הוא 16% מע"מ. על מנת לקבל מידע ודאי עליך להתקשר או לגשת למכס ברחוב ההגנה בתל אביב ולקבל סיווג.

למעלה