בבקשה:
לכבדים מוקפצים יש הרבה ורסיות, אני מכינה ככה: מחממת כמה כפות שמן במחבת , פורסת 2 בצלים בינוניים לפרוסות דקות וחוצה כל פרוסה לחצי. משחימה את הבצל לאט על אש קטנה כדי שיתקרמל ולא ישרף (שלא יהיה מריר). את הכבדים לנקות מחתיכות השומן הלבנות ולהפריד כל כבד לשתי אונות, לשטוף ולייבש קצת במגבת נייר. כשהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב להוסיף את חתיכות הכבדים ולהקפיץ דקות בודדות רק עד שהצבע משתנה אבל שפנים הכבד ישאר ורוד ועסיסי (זהירות לא להאריך בטיגון כדי שלא יתקשו) . לתבל במלח, פלפל שחור טחון ומעט כמון. מאפה כבדים: להקפיץ את הכבדים כמו במתכון שלמעלה אבל את הכבדים לטגן ממש שתיים שלוש דקות- שיהיו חצי מוכנים וימשיכו להתבשל באפיה. לתערובת הכבדים את יכולה להוסיף מה שאת אוהבת: צנוברים קלויים, שקדים פרוסים, עשבי תיבול טריים קצוצים דק, צימוקים\ קוביות חציל מטוגנות\ קוביות חזה עוף מוקפצות \ פירה בטטה \בטטה מבושלת חתוכה לקוביות... לרדד מעט בצק עלים למלבן מוארך, להניח מהמלית לאורך המלבן, לקפל לשניים ולהדק לסגירה. להדק את שני קצוות המלבן , למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. לסמן בסכין קווי חיתוך לרוחב המאפה במרווחים של 5 ס"מ (כדי שיהיה קל אח"כ לפרוס למנות..) לאפות 15-20 דקות בחום בינוני-גבוה עד שהמאפה מזהיב. *אפשר גם לאפות בתבנית ריבוע\עגולה - לההניח בתחתית שכבה של בצק עלים שתכסה את התחתית והדפנות, להניח מעליה את המלית, ומעל להניח עוד שכבת בצק. להדק את שתי שכבות הבצק זו לזו מסביב, למרוח חלמון, לבזוק שומשום, לסמן לחורר את פני הבצק העליון במזלג בכמה מקומות , ולאפות.