יש לי היום...

efratreuveni

New member
יש לי היום...

יום הולדת....
אני בת 19 ויש לי גם מחר.... אז זה גרם לי להרגיש טוב
אז ניכנסתי לפה אז אני מברכת אותכם שתמיד תרגישו טוב ותשמעו רק בשורות טובות ושיהיה אהבה ושלום בכל מדינת ישראל
אוהבת אפרת ראובני

סיון b

New member
אביבה! ../images/Emo140.gif

אני חיה וקיימת. נכנסת לפעמים לבית הישן שלי
לראות מה קורה. מה שלומך, יקירתי?

סיון b

New member
קושיות... ואני עונה!

מה אני מספרת? הרוב טוב. ומה שלא - עובדים על זה. נתניה -
עוד כמה ימים נכנסת לדירה ששכרתי (לבד)
אז תגידי מברוק
העבודה - 'סדר... קיבלתי עובדת מצטיינת...
החיים בכלל - יום אסל יום בסל. מקווה שישתפר במהרה. מה נשתנה? עכשיו את נזכרת לשאול? פסח היה לפני חודשיים...
מה איתך? שנים... אה?

כן, באמת שנים ועדיין...

מדצה שרק עבר יום, ואתמול השתוללנו בבוקר עם ג'ניה (השד יודע איפה היא), זלוטק, וזושקה... כל הכבוד על העובדת המצטיינת, זה אותו מקום? כמו אז? אם החיים יום אסל יום בסל, אל תצפי לשיפור. ככה החיים. אני? כרגיל עושה "מהפכות" ו"תהפוכות"... אחרת אני לא יכולה לנוח. בקרוב עוברת דירה צפונה, לגליל.

ש איילת

New member
ואו לגליל.......

אויר צלול... ירוק בעיניים נופים טבע ובעלי חיים.. שקט קהילתיות.. הילדים מסכימים לעבור בית ספר?

כן, בדיוק כמו שכתבת

אני חושבת על זה כבר כמה זמן, והנה הזמן הגיע. כן, הילדים מסכימים, (כאילו שיש להם ברירה)... הם מכירים את האמא שלהם, התרגלו, ולמדו להנות מהשינויים...

סיון b

New member
ואחרי שנים אנחנו שוב כאן

מדמים שההשתוללות היתה אתמול. איזו השתוללות? ההיא בבית ינאי על החוף?
זלוטלק וז'ניה... מזלוטק לא שמעתי שנים. ז'ניה עסוקה בעבודה, ובזמן החופשי בטח מנקה פאנלים..
כן, אני עובדת באותו מקום כמו אז... (אף פעם לא הייתי טובה בשינויים). אבל כרגע זה בסדר. כשזה לא יהיה, אני מניחה שיהיה לי את הכוח לקום וללכת. לא לצפות לשיפורים? אני תמיד מצפה, ומתאכזבת כשהם לא מגיעים. אויש, איזו גישה פאסימית על הבוקר. אבל כמו שאמרתי... יום אסל יום בסל. אתמול היה יותר טוב. עוברת לגליל, אה? בהצלחה! ומברוק! אני אוהבת את הצפון. אין כמו. מתי אני באה לבקר?

וייי!

גם סיון עוד פה! בית ינאי... אני זוכר את הערב הזה כאחד הקסומים בחיי. עברו מאז כמעט שלוש שנים... נכנסתי עכשיו להודעות מאז, סתם כדי להזכר... היה כזה ערב מדהים. מה שלומך סיוון? הלוואי שאפשר יהיה לשחזר את הערב המדהים שהיה לנו אז אי פעם... מישהו בקשר עם Mאיה? אני זוכר שהיא עזבה את הפורום בנסיבות לא נעימות, רק שאני לא זוכר את העניין במדוייק. ומרגלית? מה איתה? אני ממש מתגעגע. כל כך כיף היה אז כשהכל היה שונה (גם היום כיף, אבל אחר לגמרי...) אני מתגעגע...

ומיכל! מה עם מיכל?

ובן? וזהרי? וכולם! אם אני אתחיל עכשיו אני לא אגמור עם זה...

סיון b

New member
נוסטלגיה

גילגול, כרגע כתבתי לך מסר. כ"כ שמחה לראות אותך כאן שאין לך פשוט מושג!
מדהים, כי גם אני נכנסת לפעמים להודעות מלפני 3 שנים, קוראת אותי, קוראת אתכם. פשוט מדהים! ונוסטלגיה... פשוט זורק אותי אחורה. מדהים פשוט! כן, חוף בית ינאי... ערב מדהים, אנשים מדהימים. כיף לא נורמלי. אני כבר לא בקשר עם מאיה או מישהו אחר, פרט לאורלי. אני אפילו לא זוכרת שהיא עזבה בנסיבות לא נעימות... באמת תהיתי איפה כולם. בואו נעשה reunion!!!

סיון b

New member
Reunion יכול להיות נפלא!

אם תמצא את האנשים ההם, אם תצליח לארגן דבר כזה... אתה פשוט מלך! מחייכת שוב

גם אני שם!

(אם תמצא את מיכל בפורומים שהיא מנהלת, תמצא גם את בן (דרכה), ואז גם את טל ואת מרגלית, את דויד תמצא בניו יורק (אולי הוא חזר?) את אורלי תמצא לעיתים בפורום של מיכל, ואז גם תמצא את שרון, את מאיה.. קשה לי לדעת.. יאללה. כל כך השתננו מאז, זה יהיה יותר ממדהים , זה יהיה בלתי ניתן לתיאור, וכל כך במקום.

גילגיל דווח לנו מה קורה

אני אשמח כשזה יקרה... מזמינה אתכם לכאן, לספר ולהזכר, אני תמיד יושבת מול המסך ומלקקת את השפתיים כשאני קוראת על הימים ההם... זה באמת לגמרי שונה היום ככה זה בחיים...

למעלה