יש לי ג`וק חדש בראש

יש לי ג`וק חדש בראש

בא לי להיות עו"ד! יש כאן מישהו או מישהי שלומדים משפטים? אם כן אשמח לקבל מסר כי יש לי כמה שאלות בעניין..

חח מעניין מה הגוק הבא

זה טוב נחמד אבל תואר זול היום כבר יש ים ....ולא חושבת שבעיה ללמוד

חחח הצחקת אותי. . .

זה לא שאני מזלזל ביכולות שלך כי אולי באמת אתה אכן יכול להיות עו‏"‏ד אלא שכיום להיות עו‏"‏ד זה כבר לא בדיוק "אי אי אי‏"‏ ולא בדיוק מקצוע בעל שם מכובד כי היום זה כבר נהיה תעשיה... שלא לדבר על המשכורת שהיא לא משהו ביחס לשם עו‏"‏ד שזה נשמע, בקיצור, היום להיות עו‏"‏ד כל דרוויש יכול להיות ואני מכיר אפילו כמה כאלה.

חצויה19

New member
ממ נכון ולא נכון

ראשית, אם זה מתאים לו, זה לא ממש משנה מה הולך בשוק, בעיקר אם הוא נהנה מזה, צריך להנות מהמקצוע שלומדים!!!!! ועובדים בו! שנית, זה עדיין מכובד למרות שהשוק מוצף.... מי שטוב ויש לו לקוחות כבדים יהיה מכובד... וממ אין ספק שצריך להתברג טוב בשוק הזה ובעיקר לבחור תחום התמחות ולהיות משופשף בו ממש ולצבור לקוחות.. לוקח זמן להיות טובים בעיקר בגלל שיש הרבה... והדרווישים אכן יכולים להיות, אבל לא כ"כ להצליח, צריך להיות חכם, שנון, משכנע, כותב יפה, מקורי ויצירתי כדי להיות מוצלח בתחום הזה....

מה שאומר. . .

שבשביל להיות עו‏"‏ד צריך להיוולד עו‏"‏ד ולא העיקר ללמוד כי גם אם תלמד 30 שנה... אם `אין לך את זה‏`‏ אז אין לך את זה.

חצויה19

New member
בריאןןןן

חג שמחחחח שנה הבאה אני מתחילה, ואני בתחום כבר קרוב לשלוש שנים... מה באלך לדעת?!

אין ביקוש לזה חבל"ז!אלא אם תפתח

משרד עצמאי..ויהיה לך שם בין לאומי.. המון למדו אתזה.. חבל על המאמץ.. עדיף תלמד להנדס עכברי מעבדה ח ח

אלyדדד

New member
אתה שטייגעניסט?‏

עריכת דין זה להתפלפל בלימוד אבל לא על הגמרא אלא להבדיל על חוקי העותומנים

למעלה