יש לי גולות בודדות פעם שרפו לי עם חומר חנקן

שוקולתה

New member
יש לי גולות בודדות פעם שרפו לי עם חומר חנקן

לפני שנה היו לי שרפו לי ונעלם . ובמרכזם שקע – קערורית קטנה מאד – סביבה הילה אדומה בהירה . פתאום היתחלתי להשתמש עם רמיקייד .והמערכת החיסון חלשה . יצאו לי עוד גולות קטטנות בבית השחי . ובקו התחתון גולה שמאוד מגרדת גודל של זבוב ואדומה וניראת כמו בתוכו נוזל . איזה חומר עליי לבנתיים עד לביקור הרופא .כי מאוד מגרד לי . והרופאה לא רצה לשרוף לי עם חומר כי אמרה בגלל מערכת החיסון לנסות להתעלם. אבל פתאום זה הפך ליותר מגרד . איזה רופא במרכז יש דרף הקופה כללית .

תשובה

יתכן שמדובר בהידרדניטיס - זיהום בבלוטות הזיעה במקרה כזה - עליך לפנות לרופא ע"מ לקבל טיפול אנטיביוטי בהצלחה.

שוקולתה

New member
רופאה זמנית ראתה בבית החולים ואמרה שזה מולוסק

משהו כזה . האמת ניסיתי לגרד חשבתי לפוצץ אבל מתברר שעכשיו מאוד רגיש וכואב . ועם זה מולסקום הבנתי שזה לוקח חודשים עד שזה עובר. האמת בבית השחי באמת ברגע לעיתים מגרד עם אני מזיעה .אז הבנתי שלא כדאי לגרד כי .זה גורם ליותר גרוע. לא מבינה מאיפה זה בא לי כל הבעיות בעור . כמה שטאני מנסה לשמור על הגיינה וכל פעם לרחוץ ידיים ולדאוג טוב טוב .כי מערכת חיסון חלשה מתיש ומיאש .

תשובה

"רופאה בבית החולים" במידה ואת נמצאת במעקב בבית חולים , באחת המרפאות השונות , ומטופלת בטיפולים כגון רמיקייד. הרי שמאותה רופא.רופאה שעוקבים אחרייך - הראי להם את הנגעים העוריים הנ"ל ובקשי הפניה למרפאת עור בבית החולים- שם יבדקו אותך, יבינו בדיוק ממה את סובלת ויציעו טיפול הולם בברכה.

למעלה