יש לי בעיה ...

simsone

New member
יש לי בעיה ...

אני ניכנס למישחק ולמישפחה שאני רוצה והמישחק ניתקע במסך שהתמונה שלו נימצאת בקישור שנתתי... מה לעשות?????

Not likeYou

New member
../images/Emo55.gif אהה..

הוא רק נתקע או שגם פתאום אתה מקבל הודעה מפחידה שהסימס שלך קרס? כי לי קרה בדיוק אותו הדבר כבר 5 פעמים..יחד עם ההודעה..בדיוק באותו מקום..

linoy77

New member
גםם ליי.. אז אני מצתרפת...

לי זה נתקע גם במסך של הבניית אנשים

simsone

New member
הכרטיס מסך שלי מתאים ו..

והמישחק פעל בהתחלה ועכשיו התחילו הבעיות ..

linoy77

New member
אצלי זה לא קשור

התקנתי מחדש והפעלתי גם בלי ההורדות וזה לא עובד.. אה ועשיתי תבדיקה באתר הזה וזה אומר שהמחשב שלי הרבה מעל המינימום...

גם לי יש בעייה

לי קרה כבר פעמים שזה הוריד לי את המסך ואמר שאין מקום בכרטיס הוירטואלי ושהוא יתחיל לדחוס מידע למרות שרק נכנסתי למשחק וזה תמיד אחרי הפעלה מחדש של המחש

LoVe SiMs2

New member
תשובה....../images/Emo54.gif

מה כל כך קשה בזה
יש לך זכרון קטנצ'יק וחלקי מחשב ישנים..כלומר-מחשבצ'יק ישנצ'יק. תנסה להחליף כרטיס מסך,להגדיל זיכרון וכל השטויות היקרות האלה...
או שהורדת פאץ' או מוד שהרס לך את המשחק. או שהמשחק צרוב או שהורדת מאימיול....
אז אתה צריך לעשות..
: א) תמחוק את כל ההורדות
אם זה לא עבד..תעבור לשלב ב'
. ב) תנסה להתקין את המשחק מחדש
. אם זה לא עזר...תעבור לשלב ג'.
ג) תתקשר להד ארצי ותגיד שהמשחק שלך פגום
. אם זה לא עזר...תעבור לשלב ד',האחרון
. ד) לאט לאט,תאסוף כסף ותחליף כרטיס מסך,תעלה זיכרון ועוד שטויות יקרות וחשובות...
אני לא ידעתי מהזה מחשב עד ליום שקנו לי מחשב ואחרי כמה דקות כולם הכריחו אותי לתת את המחשב לאח שלי והוא נתן לי את המחשב החרא הזה שנשרף והחליפו לו את כל החלקים ואחר כך הוא עבד מצוין חוץ מהזיכרון ואז המחשב נהרס ועשו לי וינדוס מחדש ועכשיו המחשב מהיר אבל בא לי עוד זיכרון
אמא שלי נותנת לי אפשרויות: זיכרון למחשב
או מורה פרטי
כמובן שבחרתי מורה פרטי
כי אז התעודה שלי תהיה גרועה חבל"ז
טוב...מה אני מספרת לכם את זה
משקיענית הודעות שכמותי...

linoy77

New member
חחח אז ככה

המחשב שלי ממש אבל ממש לא ישנצ'יק הכרטיס מסך שלי בסדר גמור עובדה שזה עבד לפני זה התקנתי כבר יותר מ10 פעמים מחדש זאת אומרת שלא היו פאצ'ים או מודים עוד רעיונות??

למעלה