יש לי בעיה!

יש לי בעיה!

אני לאחר כל כתיבה בפורומים, יוצאת מהמערכת. ב3 ימים האחרונים הייתי צריכה לעשות זאת כמה פעמים למרות ש"יצאתי בהצלחה" עשד שזה באמת הוציא אותי. ועכשיו אני לא מצליחה בכלל. (ויש עוד אנשים על המחשב שאני לא מעוניינת שיגלו את הכינוי שלי) חייבת עזרה. אני.

פגעסוס

Well-known member
יציאה מהמערכת ../images/Emo26.gif

לאחרונה התגלו בעיות רבות בנושא שם המשתמש. הבעיה ככל הנראה נפתרה וכל שנותר לעשות הוא לבצע מחיקת קוקיז בפעם האחרונה. מחיקת קוקיז כללית (של כל האתרים): כלים > אפשרויות אינטרנט >לשונית כללי > מחיקת קוקיז. (יש לוודא שזוכרים את שם המשתמש והסיסמא לכל האתרים בהם מבקרים). מחיקת קוקיז של תפוז בלבד: יש לסגור את כל חלונות הדפדפן. התחל > חפש > קבצים או תיקיות > יש לבצע חיפוש אחר קבצים שמכילים את המחרוזת @tapuz . למחוק א הקבצים הנ"ל. אם זה יעשה לא אמורות להיות עוד בעיות מסוג זה. אם עדיין יהיו... נשמח לדעת ולבדוק זאת שוב. כמו כן אם זה יקרה שוב, אשמח לדעת גם את גירסת מערכת ההפעלה וגירסת הדפדפן.

היי שוב, חשבתי שהסתדר

אבל מתברר שלא. חשבתי שסגרתי ואז התברר שעדיין אני במערכת. מחקתי את כל הקוקיז. ועדיין יש בעיות. יש לי windows 1998 second edition ואני חושבת שיש לי את אקספלורר 6.

פגעסוס

Well-known member
שני דברים ../images/Emo26.gif

1. פתרון מהיר לבעיה של מספר אנשים על אותו מחשב שאת לא מעוניינת שידעו את הכינוי שלך. אם את לא מצליחה לצאת מהמערכת, פתחי עוד כינוי סתמי, אל תרשמי איתו כלום, ופשוט עברי אליו כאשר את מסיימת לעבוד על המחשב. 2. בנוגע לבעית היציאה מהמערכת. ביצעת מחיקה של הקוקיז דרך האקספלורר או בשיטה הידנית (חיפוש של קבצים שמכילים את המחרוזת @tapuz). אם ביצעת בשיטה הראשונה, נסי את השניה. וחפשי בכל ההרדיסק ולא רק בתיקית הקוקיז, שכן זו כנראה היתה הבעיה... קוקיז שנשמרו בתיקיה לא נכונה.

היי שוב.

2. מחקתי דרך האקספלורר וחיפשתי קבצים בכל הכוננים שלי כולל תיקיות משנה ונתן לי 0 קבצים. עדיין יש בעיה ולא מצליחה לצאת בדרך כלל. (כן קרה היום שזה עבד אך ברוב הפעמים -לא. בקשר ל1. זה דבר שלא ממש רוצה לעשות. אני אעשה זאת, אבל זה לא משהו שרוצה לעשות באופן קבוע. מעדיפה להסתמך על יציאה מהמערכת.

דרך אגב..

מה שקורה בפועל זה שזה לא מוכן לצאת כשאני לוחצת על הקישור בפורום. הוא אומר שיצאתי בהצלחה אך ברענון הדף זה לא קורה. כשאני נכנסת להודעות, זה נכנס לי לדף שבו יש צורך למלא שם וסיסמא כאילו שאני כן מחוץ למערכת, ואז כשאני בהודעות עצמן ושם לוחצת על קישור יציאה מהמערכת, זה אכן יוצא ואני מגיעה לדף הבית של תפוז. בכניסה לפורומים שוב- רואים שוב את הכינוי שלי ואת מספר ההודעות כי לא באמת יצאתי מהמערכת. ושוב אומר, זה התחיל רק בימים האחרונים. לא היתה לי מעולם בעיה עם הנושא לפני כן.

(מצטערת על ההודעה הנוספת..)

אתמול זה כן נכנס לי ישר להודעות מבלי צורך למלא סיסמא ואף היו פעמים שזה באמת הוציא אותי וכשחזרתי לפורומים אכן לא ראו .

פגעסוס

Well-known member
אז... ../images/Emo26.gif

אני צריך להבין שזה נפתר? או שעדיין קיימת הבעיה וזה הצליח רק לזמן קצר...

אני בבעיה זהה

המערכת של באנגלית האם עלי להיכנס לtools ואז אינטרנט אופשין ואז temporary internet ועל מה לבחור? מחכה לעזרתכם

פגעסוס

Well-known member
מחיקת קוקיז ../images/Emo26.gif

יש שתי שיטות של מחיקת קוקיז. במקרה המדובר, מומלץ למחוק את הקוקיז של תפוז בלבד מכל הספריות שבהרדיסק. השיטה מפורטת להלן: סגרי את כל חלונות הדפדפן. Start > find > files or folders בתיבה של "look in" ודאי שאת נמצאת ב "my computer" אם לא, שני את זה. בתיבה של "named" רשמי "@tapuz" ואז לחצי ENTER מחקי את כל הקבצים שנמצאו. בהצלחה

למעלה