יש לי בעיה......

The tooth Fairy

New member
יש לי בעיה......

אני יודעת שזה פורום לאנשים שצריכים דיאטות ארזייה אבל אני בדיוק להפך צריכה דיאטת השמנה! אני ממש רזה ואני לא יודעת איך לעלות במשקל! אפשר להגיד שכל החיים שלי קשורים במשקל שלי...לפחות זה מה שאני מרגישה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה שלי......?

../images/Emo65.gif הייתי במצב שלך

ועכשיו אני כאן כדי להרזות..
שמעי, פשוט תהני מהחיים... אני מציעה לך לא לאכול הרבה דבריןם משמינים וכל זה, פשוט לאכול מה שבא לך ועד שאת מפוצצת... תהני מזה כל עוד את יכולה... הקטע הוא, שיום אחד כבר תהיי בסדר, ויהיו לך הרגלי אכילה לא נכונים, ואז תהיי כמוני... ככה שאל תגזימי
בהצלחה

The tooth Fairy

New member
לא ממש אפשר להנות במצב שלי

אני לא יכולה ללבוש חולצות קצרות לבית הספר כי אני מתביישת אני לא יכולה ללכת לים או לבריכה כי אני מתביישת ללבוש בגד ים אני כל הזמן חושבת שאני לא מוצאת חן בעיני בנים בגלל שאני רזה מדי כולם כל הזמן אומרים כמה שאני רזה ואני לא יכולה לסבול את זה יותר!

../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

הגעת לפורום הנכון זה פורום דיאטה וגם (והשמנה), אני ממש הייתי שמחה להחליף איתך
שתדיעי לך שהרבה יותר קל זה להשמין אבל אני מצאיה לך ללכת לחר כושר לפתח שרירים עם את לא מצליחה להשמין ככה לפחות ייראו שאת משמינה וזה גם הרבה יותר בריא מסתם לאוכל הרבה שומן כל הזמן, יחד עם זאת אני ממליצה לך ללכת לדאטנית שתערוך לך תפריט עד שתשימי לא את ולא אף אחד אחר ייכול לקבוע לך תפריט, השמנה אפילו עם יגידו לך לאוכל את כל מה שבמקרר זה לא טוב ולא בריא וזה חסר טעם, גם בשיבל השמנה צריך דיאטינ ת אני ממליצה ם על זה וגם על חדר כושר כדי לבנות שריר עם את רוצה להשמין בצורה יפה

The tooth Fairy

New member
ממש תודה רבה לך!!!!!../images/Emo9.gif

את ממש עזרת לי! אני חושבת שזה באמת רעיון טוב ללכת לחדר כושר! אז תודה רבה לך!

למעלה