יש לי בעיה עם האכלת חתולים

misty10

New member
יש לי בעיה עם האכלת חתולים

או יותר נכון עם שכנים שמאכילים חתולים עד שהם כל כך שמנים שהטבע שלהם לרדוף אחרי עברים נעלם... מישהו פה מאכיל חתולי רחוב?

adoshe

New member
חחח זה פשע לא לאכיל חתולי רחוב לדעתי

במיוחד בחורף הנורא והאיום הזה שמקפיא אותם למוות ועוד יש מלא חתולות בהריון וחתולים פצועים וגורים קטנים שלא יכולים לדאוג לאצמם ופשוט מתים .. ומה עם הקיץ המתיש והחום הנורא שיש פה בארץ מסכנים שהם מתים לטיפה אחת של מים ומתים מצמאה תחשבי שאת לא הית שותה במשך שבוע שלם בקיץ הנורא הזה והית מתה לטיפת מים ... אנשים כמוך לא חושבים לשים להם קערת מים ליד הבית וזה עצוב ... ומרוב התשישות והצמאה הם מותשים ובקושי זזים ... גם בחורף זה איום בגלל גם שאין עכברים בחורף וגם בקיץ זה איום שאין להם טיפה של מים ופשוט הם מתים ...תמיד צריך לדאוג לחתולים ... ואנשים שאין להם חתול בבית לא יכולים לעולם להבין את מאכילי החתולים ... מקווה שמשהו במדינה הזאת הישתנה לטובה למען חתולי הרחוב המסכנים .....

misty10

New member
על מה בדיוק את מדברת?

אין מקום שאין בו עשרות אנשים שמאכילים ומטפלים בחתולים האלו... הם כל כך שמנים ושבעים עד שהטבע שלהם נעלם, עובר לידם עכבר והם מסתכלים עליו, עושים מיאו קטן, וחושבים שבזה הם סיימו את עבודתם בתור חתולים. יש כל כך הרבה אוכל איפה שאני נמצאת, שזה מיותר לשים עוד, החתולים כבר לא אוכלים את הכמויות האדירות הללו של המזון שאנשים נותנים להם וזה נשאר ברחוב והופך לעיסה מגעילה שאפילו החתול אחרי כמה זמן כבר לא רוצה לגעת בזה... אם שמים אוכל ומים אז לפחות צריך לנקות אחריך, את לא חושבת? וזאת הבעיה העיקרית שלי. בחצר שלי יש בכמה מקומות קערות עם מים, ככה שאם הכלב שלי נמצא במקום אחד, החתולים יכולים לשתות במקום אחר... אבל אני בשום פנים לא מאכילה את החתולים באופן קבוע.

סליחה... את משלמת להם משכורת, ביטוח ומס הכנסה

...?? מה זה "סיימו את עבודתם"??? הם לא עובדים בשביל אף אחד מאיתנו. את עובדת, מקבלת משכורת, הם נלחמים כדי לחיות! הם בחוץ בחום של יולי אוגוסט, כפותיהם צורבות מהמדרכות הלוהטות, הם בחוץ בחורף, בלילה, מסנים למצוא פינה שאינה רטובה לשים קצת את הראש ולהצליח להרדם. הם צריכים לשים לב לברוח מכל אדם, לברוח מחתולים אחרים, לברוח מכלבים, לברוח ממכוניות, למצוא אוכל, לטפל בגורים- כל זה תוך כדי שהם מנסים לשרוד ומה......? חתולים שטוב להם ואין להם דאגות יצודו מתוך משחק. חתולים חולים ומזי רעב חסרי אונים יצודו לך עכברים כי אין להם ברירה. מכאן ועד להאשים את המאכילים שהם מונעים מהחתול "לעבוד כמו שצריך" הדרך ארוכה. כל זה לא סותר את העובדה שהאכלת חתולים חייבת להיות נקיה ככל האפשר והגיינית.

misty10

New member
את פשוט לא מבינה

עבודתם = הטבע שצריך להיות להם הטבע שלהם נגזל מהם, הטבע לציד... לא אומרת שצריך שיהיו חתולי רחוב, הלוואי ולכל החתולים יהיה בית, אבל אין, ותאמיני לי שחתול רחוב יודע מתי לא כדאי לו ללכת על המדרכה, חתולים שלא צדים בשום צורה חתולים שהטבע שלהם נגזל מהם, הם לא מזי רעב כמו שאת מתארת אותם, אני מזמינה אותך להגיע אלי לשכונה ולראות חתולים שמנים יותר מהחתול שהיה לי פעם (בבית הראשון שלי) שאוכל, מים, משחקים, היו לו בשפע, וגם לי היה יותר זמן להתייחס אליו, והוא היה שמן, והיו לי שכנים עם שני בומבות של חתולים, משהו מפלצתי ממש, ואולי אפילו לא בריא. וזה בדיוק העניין של העבודה, וכך גם מתרבים להם בשקט אוכלוסית העכברים בלי שיהיה להם מישהו שיפריע, כי החתולים עסוקים בלאכול את האוכל שאנשים נותנים להם... ואם בנקיון עסקינן, אז אפילו העיריה לא מוכנה לנקות את הג'יפה הזאת. הם מנקים רק את הרחובות, איפה שיש אנשים (לפחות ככה זה נראה) נראה לי שביום ראשון אני אתקשר אליהם ויגיד להם בדיוק איפה צריך באמת לנקות.

לי יש בבית חתולים

שאחת מהן לא תצוד עכבר גם אם יתלה לה על האף. השני יברח, השלישי והרביעית יתפסו אותו כמו שהם תופסים יתושים בקפיצות לאויר. כולם אוכלים כל יום כל היום ולכולם מזון חופשי. לכידת עכברים לא קשורה למצב הבטן של החתול, ולכל חתול מגיע לשבת בשמש, שמן כמו חבית ולהנות מהחיים! אם אין לו בית, לפחות שיהיה לו נחמד ברחוב. אין שום סיבה להאעיב אותם כדי שלנו לא יהיו עכברים. מה שיהרגו- יהרגו. מה שלא- לא. לך, לחתולים ולעכברים יש זכות שווה לחיים.

misty10

New member
זה נראה כאילו אתם לא מבינים את

עניין הטבע שלהם... וגם את עניין הזוהמה שנמצאת ברחובות בגלל כל זה... מי ששם לחתולים אוכל, בלי הכרה, ורואים את זה כי חתולים אוכלים, וכשהם שבעים הם לא נוגעים יותר. אבל אני ראיתי במו עיני (ומה זה הצטערתי שלא היתה לי מסרטה, זה היה שוס לא קטן בקרב אוהבי החתולים), חבורה של חתולי רחוב שמנים (שהשכנה שלי מאכילה באופן קבוע ולא מנקה אחריה וגם אין מה להגיד לה כי היא לא בדיוק שפויה) רואים עכבר רץ ביניהם ושום דבר לא זז... שום חתול לא מזיז אצבע, וזה לא נראה לכם מוגזם? אז נכון שיורד גשם, אבל הם נמצאים במקום שלא יורד עליהם (מצאו מקלט מתחת סככה והשכנה גם שמה להם כמה שמיכות כדי שלא יהיה להם קר, ועל זה כל הכבוד לה). היה לי חתול בבית, והוא קיבל אוכל כמה שרצה, אבל הוא לא היה שמן כל כך, וכשהוא ראה, זבוב, עכבר, ואפילו ג'וק, הטבע שלו נכנס לפעולה, (טבע זה רצון לשחק או לצוד) ועצוב לי שכך גוזלים את הטבע של חתולי הרחוב (המסכנים לדעתכם).

ראו עכבר ולא נגעו בו???

אני אומרת שצריך לפטר אותם... שערוריה!! את הזוהמה שיש ברחובות משאירים בני האדם. אני מאכילה בין היתר חתולים בגינה, הם לא משאירים פירור אחריהם ואם נשאר באות הציפורים ומנקות אבל עצם הרעיון שאני מאכילה שם את החתולים מאד מטריד כמה אנשים שעוברים שם, מה שלא מפריע להם זה שברי הבקבוקים שהערסים שבאים בערב משאירים אחריהם או הפסולת של הנרגילה או קליפות הגרעינים ועוד רשימה ארוכה של לכלוך וטינופת שהם משאירים אחריהם... לא ברור לי על איזה טבע את מדברת, ממתי יש טבע בעיר? בעיר יש רק מכוניות שדורסות חתולים ובני אדם שמתעללים בהם... כל הכבוד לשכנה השפויה שלך... כן ירבו כמוה!!!

misty10

New member
עם כל הכבוד...

אני בקושי עומדת במחיר של שכר דירה, ארנונה חשמל מים, קניות של האוכל שלי, הוצאות על הכלב, והתוכי... זה לא שאני בוכה, אבל לא נראה לי לשלם עבור זה, כי אני אצתרך להזחיק אדם במשכורת מלאה, 3 פעמים ביום, כולל שישי שבת...

zoe1111

New member
../images/Emo45.gif

לקחו מהם את ה"טבע" כשבייתו אותם. בני אדם הם בעל החיים שהכי מזיק לסביבה ועוד מתלוננים שהחתולים פוגעים באיזון...
בני אדם הורסים ומלכלכים בכל מקום שאריות של אוכל של חתולים זה באמת בקטנה יחסית לכל הזבל שיש ברחובות
אם השכנים שלך לא שומרים על הנקיון אז תבקשי מהם לזרוק את הצלחות והשאריות מה החתולים אשמים? למה הם צריכים לרעוב? הם לא סובלים מספיק מקור, מחלות, אנשים מתעללים, תאונות וכו'?

למה שיראה לי מוגזם??

הם לא חייבים לא לי ולא לך שום דבר.. רק רוצים לחיות. עניתי לך כבר, שמתוך ארבעה חתולים שיש לי, שניים בחיים לא יצודו ושניים תמיד כן- ולכולם יש מזון חופשי כל היום, וכולם שמנמנים ומרוצים מהחיים. אין קשר להאכלה.

למיסטי אכן טבע החתול הוא לצוד. החתול מאוד רגיש לתנועה ואם מזיזים לפני סתם חבל הוא יצוד אותו אבל לצייד אמיתי יש כמה תנאים: הראשון במעלה לדעתי זה אם הוא למד את הפעולה מאימו. הם אומנם ציידים בגנים, אבל צריכים גם ללמוד אותה. חתול שלא למד מאימו, לפעמים לא מצליח לעשות את זה בכלל, לפעמים לומד לבד ( כמו החתול הנוכחי שלי). חתולים ציעירם נוטים לצוד יותר ממבוגרים . חתולי בית צדים אבל לא כמו חתולי רחוב שחייבים גם לצוד.גידלתי כמה חתולים מגיל כמה שבועות והיו ביניהם ציידים מומחים ( גנים זה גנים!) והיו ביניהם בטטות. החתול הקודם שלי, היה כל כך בוטטהשהוא הסכים ללכת רק לכיוון מקום יותר חם לרבוץ בו - אדן החלון כשהיתה שמש או סדין חימום כשהיה דלוק ואם לא אז מתחת לכיסוי המיטה. שעות לא הייתי רואה או שומעת אותו. החתול של היום - סקרן ושובב וצייד מדופלם למרות שהוא לא יוצא. הוא מת לצאת אבל אני לא מוכנה בשום אופן. חתולים מאוד אוהבים לנוח. זו בעצם אהבת חייהם. ברחוב זה לא כל כך אפשרי. אבל אם מאכילים אותם הם עוסקים בעיקר בשינה וגם זה הטבע שלהם.

stock

New member
ראית פעם מכת עכברים איפה שיש חתולים?

לא. אז אל תחרטטי. חתולים מאיימים על עכברים גם אם הם לא צדים אותם. זה כמו שיגידו לך שנופל טיל ותברחי למקלט.

adoshe

New member
אני יגיד לך למה הם שמים הרבה

אולי במקרה שלך איפה שאת גרה באמת מטפלים טוב בחתולים... פעם אני ובעלי הינו בתל אביב ואמרתי לו ככה בצחוק שתל אביב זה גן עדן לחתולים אף אחד לא נישאר מוזנח ....אבל לא כך באמת ... יש המוןןן חתולים בתל אביב שמפחדים מבני אדם או חתולים שפצועים ומסתתרים או כאלה שפשוט נידפקו בטריטוריה שלא מאכילים בה ... בתל אביב יש המון מאכלי רחוב וכל הכבוד ושאפווו כל פעם שאני רואה מאכילי רחוב בכלל בפרט אני פשוט עוצרת ופשוט מודה ממש מודה לבן אדם הזה שמאכיל גם כדי שזה יתן לו פייט להמשיך להאכיל ושזה יתן לו שמחה בלב שיש עוד אנשים שאוהבים חתולים ..וגם כי כל הכבוד לו .. עכשיו אני יגיד לך למה איפה שאת גרה אולי שמים הרבה ואולי לא אני לא בדקתי אבל נגיד ששמים הרבה זה בגלל שמאכילי החתולים הם שמים כדי " שישאר לכולםםםם" הם עושים זאת מהלב הטוב שלהם שהם יודעים שיש מאות חתולי רחוב והם רוצים שכולם יואכלו ולא ישארו רעבים ...טוב להם לדעת שהבטן של החתול שבע .. כך הם יכולים לישון בשקט כי הם בידיעה שהחתולים שבעים ונישאר להם רק למצוא מקום חמים לישון ולא למות מרעב ומהקור הקודר .. וכך הם יכולים ללכת לישון בשקט אבל אני מבטיחה לך שבקיץ לאומת החורף זה לא כך... בקיץ שמים הרבה פחות אוכל מאשר בחורף אנשי החתולים מעדיפים לשים יותר מים ...מה שהם חושבים יותר זה שהם לא ישארו צמאים וימותו מצמאה ... אפילו אם תישאלי כל מאכיל חתולים ברחוב אני חותמת לך שאם תישאלי אותו בקיץ מה הוא מעדיף לשים מים או אוכל הוא יגיד מים ...כי כמו שאת הית לא יכולה לישון אם חס וחלילה הכלב שלך היה נאבד לך והית יודעת שהוא הלך לאיבוד ומסתובב ברחובות בקיץ החם ללא אוכל וללא מים הית לא יכולה ללכת לישון בשקט כי פשוט הלב שלך היה נצבט רק מהמחשבה שהוא מת לטיפה אחת של מים והחום הקודר מתיש אותו ... כך מאכילי החתולים חושבים גם לגבי האוכל וגם לגבי המים ... ותאמיני לי שיש אנשים שמגרדים כל שקל רק בישביל שיהיה להם להאכיל את החתולים ...

למעלה