יש לי בעיה בבקשה עזרה

davidshei

New member
יש לי בעיה בבקשה עזרה

אתמול קניתי אייפוד 30 גיגה והורדתי שירים לאייפוד הכל היה טוב ויפה אך יום אחרי זה החלטתי לשים עוד שירים. חיברתי את הקבל usb ואז באתי להוריד עוד שירים לאייפוד ופתאום אני רואה שכל השירים שלי שהורדתי אתמול לאייפוד נמחקו מהאייפוד בלי שאפילו עשיתי כלום רק הכנסתי את הקבל ואחרי כמה שניות זה מחק לי הכל. בבקשה עזרה מה לעשות??

lilo4

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

אמממ....כמה שאלות איך העברת את השירים לאייפוד? האם זה בעזרת האייטונס? אם כן, אחרי שהעברת את השירים למכשיר וניתקת אותו, מחקת במקרה את השירים שיש בLIBRARY של האייטונס? האם אתה בסנכרון ידני או אוטומטי? ומעבר לזה, אני ממש ממש ממש ממליצה לך לקרוא את המדריכים, הטאגליינס והשאלות הנפוצות שיש בפורום, וכמובן גם הודעות שרצות פה. כי האייפוד הוא מכשיר מעולה לטעמי, יש בו המון פונקציות ואופציות מגניבות, אבל פשוט צריך ללמוד להשתמש בו נכון, והמידע שיש פה בפורום יכול ממש ממש ממש לעזור לך להשתמש בו בצורה יעילה הרבה יותר ולהפיק ממנו יותר [בכל זאת, השקעת כ"כ הרבה במכשיר]

davidshei

New member
תודה

אני על סנכרון ידני ולא מחקתי את השירים ב- library פשוט כשאני מחבר את הקבל אז זה נכנס לי לאייטונס ואני רואה את השירים רק ב- library ואיכשהוא השירים באייפוד שלי נעלמים

למעלה