יש לי בבית קופסה של חלבה עם פסטוקים

יש לי בבית קופסה של חלבה עם פסטוקים

למישהו יש רעיון מה לעשות עם זה
אולי מוס חלבה
יש למישהו מתכון
או כל דבר אחר יתקבל בברכה
מחכה למתכונים
 

effyba

New member
מוס חלבה../images/Emo92.gif

מתכון: מתכון: מוס חלבה נפלא רכיבים: רכיבים: 200 גרם שוקולד לבן 200 גרם חלבה בטעם וניל (ללא תוספות או ציפוי) 125 מ"ל שמנת מתוקה (להשאיר את היתר לקצפת) 3 חלמונים 2 כפות ליקר תפוזים חצי מכל שמנת + 1 מכל שמנת לקצפת אופן הכנה: רכיבים: 200 גרם שוקולד לבן 200 גרם חלבה בטעם וניל (ללא תוספות או ציפוי) 125 מ"ל שמנת מתוקה (להשאיר את היתר לקצפת) 3 חלמונים 2 כפות ליקר תפוזים חצי מכל שמנת + 1 מכל שמנת לקצפת הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
פרפה חלבה של צחי בוקשתתר

מתכון: פרפה החלבה של בוקששתר רכיבים: 6 חלמונים 6 כפות מים 6 כפות סוכר 2 כפות ליקר אמרטו 1 מכל שמנת מתוקה 150 גרם חלבה אופן הכנה: 1. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מכסים ושומרים במקרר. 2. שמים את הסוכר והמים במחבת קטנה, מביאים לרתיחה, מבשלים כ-5 דקות ומקררים מעט. 3. שמים בקערה את החלמונים, סירופ הסוכר והליקה. מקציפים על סיר ובו מים רותחים (מקפידים שתחתית הכלי לא תיגע במים הרותחים). 4. מעבירים לקערת המיקסר, מוסיפים את החלבה המרוסקת דק, מפעילים לדקה במהירות נמוכה ואחר-כך במהירות גבוהה למדיי כ-15 דקות רצופים. 5. מקפלים את הקצפת לתוך התערובת עד שהיא אחידה. 6. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית מוארכת, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה. הערות: מקור המתכון: יום כתום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
והאופטימלי: פרפה חלבה ופיסטוקים

מתכון: פרפה חלבה ופיסטוקים רכיבים: 1/3 1 כוסות שמנת מתוקה (330 מ"ל) 6 חלמונים 1/4 כוס סוכר (50 גרם) 2 כפיות תמצית וניל 250 גרם חלבה, מפוררת דק (בידיים או בפומפייה) לקישוט: 1/3 1 כוסות פיסטוקים (או שקדים) קלויים, קצוצים גס (200 גרם) תבנית אינגליש קייק אופן הכנה: אופן ההכנה: 1. משמנים את התבנית ומרפדים ביריעת ניילון עם שוליים עודפים גדולים מכל הצדדים. משמנים את תחתית יריעת הניילון. 2. מקציפים את השמנת לקצת נוקשה. מכסים ומניחים במקרר. 3. בקערת אל-חלד שמים את החלמונים עם הסוכר, ומחממים מעל לסיר עם אדים תוך ערבוב, עד שהתערובת חמימה (מקפידים שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים). 4. מעבירים לקערת מערבל, ומקציפים במהירות בינונית כ-10 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה, בהירה וסמיכה, שמכפילה את נפחה. מוסיפים את הווניל. מקפלים פנימה את פירורי החלבה במרית. 5. מקציפים מעט מחדש את הקצפת (במקרר היא מתרככת מעט) במקצף ידני לקצפת נוקשה. מקפלים 1/3 מכמות הקצפת לתערובת החלמונים והחלבה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את שאר הקצפת. אופן ההרכבה: 6. מרפדים את בסיס התבנית בשכבה הדוקה וצפופה של פיסטוקים. יוצקים 1/2 מכמות הפרפה מעל. מפזרים שוב שכבת פסטוקים (פחות צפופה), יוצקים את תערובת הפרפה שנותרה, ומכסים בשכבת פיסטוקים מלמעלה. 7. מכסים ביריעת ניילון ומקפיאים לכל הלילה, או יותר, עד שהפרפה נוקשה. אופן ההגשה: משחררים את הפרפה בעזרת שולי הניילון והופכים. מסירים את הניילון, פורסים ומגישים. הערות: 10 מנות מקור המתכון: זמנים מודרנים 11.7.2001 קובי טוביאנו הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
ואולי ריבועי חלבה ושומשום??

מתכון: ריבועי חלבה ושומשום רכיבים: 100 גרם חלבה מפוררת 50 גרם מרגרינה 3 כפות דבש 2 כפות סוכר כפית אבקת קפה נמס 4 כוסות פצפוצי אורז 50 גרם שומשום (לא קלוי) אופן הכנה: שמים בסיר את החלבה, המרגרינה, הדבש, הסוכר והקפה הנמס, ומערבבים מעל להבה בינונית כמה דקות. כשהתערובת אחידה, מסירים מהאש. מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז, מערבבים היטב בכף. שוטחים את התערובת בתבנית משומנת, ומחליקים בכף. קולים את השומשום במהירות במחבת, מעל להבה בינונית, תוך ערבוב. בוזקים את השומשום הקלוי על העוגה. מאחסנים במקרר עד שהעוגה תתקשה. ו..... חותכים למעויינים או ריבועים. הערות: תוכי מקור המתכון: רות יולס- ידיעות אחרונות הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
איזה מהירות, גם את כמוני לא הולכת

לישון לפני עלות השחר
על המתכונים, אבל לא הבנתי את אופן ההכנה של מתכון זה
 
../images/Emo36.gifלאף אחד אין מתכונים../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

עוד לא קיבלתי תשובה לגבי המוס חלבה ולכן מבקשת עוד מתכונים
 
עוגת קרם חלבה הולך?

המתכון: לקרם: 250גר´ חלבה 200גר´ סילאן 500מ"ל שמנת מתוקה לציפוי: 50גר´ חמאה 100גר´ שוקולד 2 כפות חלב לבסיס: שתי שכבות של עוגת טורט (במתכון המקורי מכינים מ-9 ביצים ולכן עדיף לקנות את עוגת הטורט המוכנה או לעשות לבד ממתכון אחר) שקדים טחונים לקישוט ההכנה: מערבבים במעבד מזון את הסילאן והחלבה (וזה די קשה לו אז בסבלנות) מקציפים את השמנת מרטיבים קלות בחלב או מי סוכר את הטורט, מורחים חצי מכמות הקרם על שכבה אחת, מניחים את השכבה השניה מעל ומעליה מורחים את החצי השני של הקרם. ממיסים את חומרי הרוטב וכשמתקרר מצפים את העוגה מפזרים מעל שקדים טחונים ומנסים לשרוד את כמות הקלוריות בתאבון מערבבים בעדינות את שתי התערובות
 

דקואז

New member
עוגה טעימה מאוד

מפורום ynet עוגת חלבה בצק: 2 ו-1/2 כוסות קמח 1 ו-1/2 כוסות סוכר 4 חלמונים 200 גר´ מרגרינה 2 ו-1/2 כפיות א. אפיה מלית: 200 חלבה מפוררת 4 כפות קקאו 4 כפות סוכר 4 כפות מים 2-3 כפות קוניאק 1/2 חב´ מרגרינה ציפוי 4 חלבונים 1/2 כוס סוכר 100 גר´ קוקוס/ אגוזים טחונים אופן ההכנה: מעבדים את חומרי הבצק לבצק גמיש ( כמו כל בצק פריך), מקררים מעט. אחרי כחצי שעה במקרר משטחים בתבנית (33*27 או כל גודל דומה), ואופים 10-15 דק´ ממיסים בסיר את כל חומרי המלית, מלבד המרגרינה, עד שכל החלבה נמסה לחלוטין, מוסיפים את המרגרינה. שופכים על הבצק החצי אפוי מקציפים את החלבונים + סוכר + קוקוס/ אגוזים , מיישרים בזהירות מעל מלית החלבה, ואופים כחצי שעה. הערות : לא מומלץ לאפות בתבנית עגולה כי העוגה מאד "כבדה", מאד מתוקה ועשירה, ועדיף לחתוך לריבועים קטנים.
 

effyba

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifסליחה סליחה,לא ראיתי

(מי שהולך לישון מאוחר לא קם כ"כ מוקדם.....) ובכן הכנת מוס החלבה: ממיסים חלבה ושוקולד במחצית השמנת המתוקה (125 מ"ל)מצננים מעט וטורפים פנימה את החלמונים עם 2 כפות הליקר. אחת וחצי שמנת נוספת מקציפים לקצפת יציבה ומקפלים לתוך עיסת השוקלד-חלבה.
 

effyba

New member
אופן ההכנה למוס חלבה

הכנת מוס החלבה: ממיסים חלבה ושוקולד במחצית השמנת המתוקה (125 מ"ל)מצננים מעט וטורפים פנימה את החלמונים עם 2 כפות הליקר. אחת וחצי שמנת נוספת מקציפים לקצפת יציבה ומקפלים לתוך עיסת השוקלד-חלבה
 

meravido

New member
תכיני עוגת שמרים במילוי של החלבה

יוצא נפלא וטעייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם
 
למעלה