יש לי אתגר בשבילכם

frikti

New member
אדיר אבל..

עשו את זה כבר לפנינו:) אז זאת לא אפשרות אני אגיד לכם קצת על השכבה שלנו.. אנחנו הכי בעייתיים שהיו עד היום... שמים קפצונים ופצצות סירחון באמצע שיעורים..עושים מלחמות מים סתם ככה באמצע יום.. יש עלינו גם סטיגמה שאנחנו שתיינים לא קטנים:) נראה אולי זה ייתן לכם עוד רעיונות

frikti

New member
יש לי אתגר בשבילכם

כל שנה אלה שעולים לי"ב (שזה אני) עושים חולצה בתחילת השנה...צריך להיות משפט מתוחכם ומצחיק וצריך לבוא איתו ציור אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח לשמוע זה די דחוף אז בבקשה תעזרו לי:) תודה מראש!

frikti

New member
לא לא:)..

את לא מבינה.. אני בטוחה שגם אתם ככה אבל פה איפה שאני גרה זה די לא מקובל:).. כי כולם ילדים טובים כאלה...עזבי לא חשוב:)

שלום כיתה יב'?

גם אני עולה ל-יב שנה הבאה... הרעיון עם החולצה מגניב... אבל אני לא טובה בכאלה דברים..

Lman

New member
גם אני עולה לי"ב

איזה חולצה ואיזה רעיון?

frikti

New member
זה מפריע?

אני לא שואלת אם זה מפריע מתוך זלזול..אני באמת רוצה לדעת כי אם כן אני באמת מצטערת:)..

BloodyRose

New member
לא מפריע

אבל גם לא במקום... יש מספיק פורומים שיהוו בית מספיק הולם לשאלה הזו (תיכוניסטים, שמיניסטים, ואולי אפילו פורום "רעיונות מטורפים")

frikti

New member
תודה אני אנסה שם

מקווה שאת לא כועסת או משהו כזה..

oh-da

New member
היא לא המנהלת

אני אחליט אם לכעוס או לא
סתם...אין בעיה עם שרשורי
, זה נחמד מידי פעם

BloodyRose

New member
Wake me up

before you go go!
ולמרות שאני לא המנהלת (יום יבוא ואשתלט על מערכות תפוז יחד עם המלך קזבובו), מותר לי עדיין לצחוק על המנהל (כי אני מחזיקה את כרטיס הכניסה שלו לגלגל"צ
)

oh-da

New member
ואני מחזיק את כרטיס הכניסה שלך

למשינה!!!!!! כן כן, believe it or not...
וגם לתפוז
אגב, התחלת לפעול בקשר אליי? אני רק רוצה זימון לפחות

BloodyRose

New member
כבר אמרתי לך

זימון זה לא בעיה להשיג... אם במנילה לא כתוב כלום, תתקשר אליהם ותציק. הם יתנו לך זימונים רק בשביל שתפסיק להציק להם...

frikti

New member
תודה גבר:)

עכשיו אני מרגישה יותר טוב עם עצמי והכל בזכותך:)

oh-da

New member
הממ...

יש יותר בני זונות מכוערים כמונו מאשר חארות יפים כמוכם, אז הזהרו! (את זה אמר פראנק זאפה באחד מהראיונות...אני מקווה שזה הציטוט המדוייק
) אבלללל אפשר גם: "אנחנו אוטוטו גומרים, ואתם?" (אפשר גם ליחיד: "אני אוטוטו גומר, ואתם?")

BigD00

New member
אני גם עולה לי"ב

איזה כיף לי! אבל מה הקטע עם החולצות?

רק שלא תתבלבל עם פרנק סינטרה

*running like hell* סליחה, סליחה- אבל הייתי חייבת אחרי העקיצה של דבורה

למעלה