יש לאפרת ונירית הצגה משתופת

יש לאפרת ונירית הצגה משתופת../images/Emo35.gif

אתמול ראיתי גיא פינס, ולאפרת ונירית יש הצגה משותפת?? ראיתי משהו עם רולרבליידס! ודודי בלסר
שהוא הוא כאילו הקינג של הסליידרים.. או משהו כזה חח מישהו יכול להוסף מידע

DAN1EL

New member
פרטים:

אז ככה להצגה (יותר נכון מחזמר לילדים) קוראים "ספיד וגלגלי הקסם" בתפקיד הראשי משחקאמיר פיי גוטמן, הוא משחק ילד חנון שפתאום הוא נהיה אלוף ברולר בליידס ובלה בלה בלה.... את הילד הרע משחק עומר ברנע (מ"לחיי האהבה" ו"אסתי המכוערת" שגם שם שיחק את הרע). שחקניות נוספות: בר פאלי (מ"אהבה מעבר לפינה") וכמובן אפרת בוימולד ונירית קופל.

DAN1EL

New member
אה ושכחתי

לגבי דודי בלסר, לפי גיא פינס הבנתי שהוא משחק שם בתפקיד אורח קטן...

ודמני לא! ועכשיו גם..

הפרסומות שלו נתקעות בכל חור (על כל תחנת אוטובוסים ושלט אני צריכה לראות אותו
)

p r u d e n s

New member
עדיף לו,

שיישאר דוגמן. הוא יפה, אבל הקול שלו בלתי נסבל. וכדאי גם שיוריד את המגדל מהראש...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifבלעעע

כל פעם שאני רואה אותה בטלויזיה,פרסומות במחשב ותמונות(כמו שמיכלשמה בא לי להביא לו כאפה הוא כזה מעצבן

נכון..

גם איך שהוא מדבר.. כאילו צורת ה"משחק שלו".. מזה אמור להיות
בלחיי האהבה הוא ]שוט הפחיד אותי
אבנר.. בלה בלה פקה פקה.. ואסתי המכוערת הוא נראה לי כזה מנייאק! חוצמזה בגיא פינס אמרו שיש לו חבילה קטנה.. זה היה טוב.. חח

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifחחחחחחחחח

באסתי המכוערת אפילו לא יכולתי להסתכל עליו בלעעעעעעעע חח הוא ואמא שלו אותה דבר

DAN1EL

New member
לא נכון

איריס ברנע שחקנית טובה! זה ששנאתם את הדמות של נעמי זה לא אומר כלום על השחקנית... בכלל, לכמה אנשים פה יש נטייה לשנוא שחקנים בגלל הדמויות שהם משחקים, למשל בסקר ההוא שעשיתי לא מזמן, כל אלה שרשמו שהם שונאים את הדמויות של נירה ואודי, אז בשאלה מי השחקן השנוא הם ענו איילת ומתי... אנשים, תלמדו להפריד בין השחקן לדמות! איילת מרגלית שחקנית מצוינת לדעתי.

DAN1EL

New member
ואפרופו קשרי משפחה,

אמרו לי שירון עצמון אחיין של ענת עצמון!

m G m

New member
כן הם באמת קרובי משפחה../images/Emo70.gif

אין לי מושג אם הוא אחיין אבל אני יודעת שהם קרובי משפחה
גם הם באמת קצת דומים.....

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאני גם למשל אהבתי איך

שאיילת מרגלית שיחקה ואפילו הופתעתי בפרק האחרון אבל לא אהבתי כל כך איך שנעמי(שכחתי את השם)שיחקה

למעלה