יש כנראה גילוי בקשר לברקאי !!!

מצב
הנושא נעול.

להלן פנייתה של ניצה זמוק : שלום מאיר, קראתי את האימייל שלך לשי פרקש. מבקשת לשוחח איתך אנא העבר אלי את מספר הטלפון שלך. שמואל ברקאי היה אדריכל, אני מניחה שספר השירים שמצאת הוא שלו אם כי ב-1948 הוא היה כבר בן 50. אבל יתכן ששירת בצבא הבריטי????????? בנו נקרא דן ברקאי והוא גר באפיקה - ת"א. שווה בדיקה. העלמות הפסים זו שערוריה מקווה שלא נעלמו דברים נוספים. מה היתה תגובתו של מרק אוקון על העלמות הפסים? ניצה

אבייתר בהאזנה?

להלן פנייתה של ניצה זמוק : שלום מאיר, קראתי את האימייל שלך לשי פרקש. מבקשת לשוחח איתך אנא העבר אלי את מספר הטלפון שלך. שמואל ברקאי היה אדריכל, אני מניחה שספר השירים שמצאת הוא שלו אם כי ב-1948 הוא היה כבר בן 50. אבל יתכן ששירת בצבא הבריטי????????? בנו נקרא דן ברקאי והוא גר באפיקה - ת"א. שווה בדיקה. העלמות הפסים זו שערוריה מקווה שלא נעלמו דברים נוספים. מה היתה תגובתו של מרק אוקון על העלמות הפסים? ניצה
אבייתר בהאזנה?
לא שמתי לב שמאוחר,

בדיוק כך ! תיזהר ממעכרים ! בכל מקרה

אתה אומר שמישהן בן חמישים
לא כל כך מחפש את אמא שלו........
בדיוק כך ! תיזהר ממעכרים ! בכל מקרה
אל תמסור לאיש את המחברת ולפי-דעתי - גם אם נגיע לאיש הנכון, יש למסור לו צילום שלה, ליתר בטחון.

ה דרומי

New member
האם יש איזה קשר בין רחוב שמואל

האם יש איזה קשר בין רחוב שמואל
ברקאי באפקה לבין האיש ? .

מצב
הנושא נעול.
למעלה