יש כאן עוד מכורים לנשות ה

1ויוי

New member
יש כאן עוד מכורים לנשות ה../images/Emo86.gif../images/Emo35.gif

לא יכול להיות שבין מאות הפורומים והקומנות של תפוז בקושי 2 מילים על הסדרה הזאת?(יש קומונה לא פעילה) כל סדרה אחרת שאני מכורה עליה אני מוצאת שפע מידע (השיר שלנו , עקרות בית , אוסי) ורק נשות הכדורגלנים - נאדה אז רלו שכן צופים (בטח בעיקר צופות): מי לדעתכם האנס? מה לדעתכם יקרה עם התינוק הביולוגי של אמבר?

utopia 111

New member
הממממ....

קודם כל, אין הרבה מעריצים לסדרה, אבל בכל זאת אפשר למצוא פה ושם. האמת ? לפי כל הסימנים : ברונו הפסיכופת הוא האנס, אבל לא יודע למה, יש לי הרגשה שזה דווקא דריוס פריי, למרות שבאמת הכי מתאים לברונו לעשות את זה. לגבי התינוק של אמבר - אני יודע שטניה תמיד יוצאת מכל דבר כמו גדולה. או שהיא תוציא את אמבר מפגרת, או שהפעם היא תאכל אותה בגדול ותרד למחתרת. אגב, זה לא שהסדרה סבלה פעם מקצב איטי, אבל שמתם לב שבעונה הנוכחית הכל זז כל כך מהר ? אסור לפספס פרקים ..... הכל מתרחש כל כך מהר. אני לא מבין למה לא למתוח את זה על פני כמה פרקים נוספים .... עונה של 8 פרקים זה ממש בעסה.

Fancy Monkey

New member
לה לה לה לה......./images/Emo163.gif

אין לי מושג מי האנס אבל בטוח זה לא הארלי...מממ...זה צפוי מידי שזה יהיה ברונו.... אבל מה עם הקעקוע...הרי לקונרד יש אותו בתחת... אבל בטוח לא יודעת לכול הכדורגלנים יהיה אותו על התחת...:):) אין לי מושג... :\

utopia 111

New member
../images/Emo58.gif לפרק ששודר אתמול

ידעתי ידעתי ידעתי !!! דריוס הבנזונה הזה .... ידעתי. ואיכשהו, אני לא מצליח להבין איך (זו הפעם הראשונה שזה קורה לי) אני מרגיש אמפתיה כלפי אמבר ..... הפעם טניה באמת הגזימה. כמו שכתבתי, אני חושב שהיא הולכת לאכול אותה בגדול (לא קשה לראות לפי הפריביו)

1ויוי

New member
אני די בהלם

שזה דריוס כנראה שהוא בכל זאת למד משהו מטניה ברומן הקצרצר שהיה להם... אכן טניה הגזימה העונה הזאת וליבי עם אמבר. אי אפשר למצמץ העונה הזאת או לקום שניה למקרר ישר מפסידים איזה פואנטה כל כך שונה מהקצב של הטלנובלות שאפשר לא להסתכל חודש וכלום לא זז

למעלה