יש כאן סטודנטים יותר גדולים מ-30 ש.

יש כאן סטודנטים יותר גדולים מ-30 ש.

התחילו שנה ראשונה או בכלל מ-27 עד 40. אני שואלת מתוך סקרנות כיוון שאני רוצה גם בשלב קצת יותר מאוחר להתחיל ללמוד ורציתי לדעת אם יש הרבה אנשים שלומדים בתווך הגילאים הזה והאם זה לא מאוחר ושאפשר גם להסתדר אם זה כאשר כבר יש בעל וילדים. אשמח לתשובה תודה מראש

נולי 999

New member
אני התחלתי השבוע שנה א'

ואני אוטוטו בת 28. יש לי בעל, כלב ועבודה במשרה מלאה. עדיין קשה לי להגיד איך מסתדרים כי אחרי 3 ימים זה נראה לי מאוד מתיש וכמעט בלתי אפשרי אבל אני יודעת שיש הרבה אנשים שמסתדרים. אני לומדת בבר אילן ואצלנו יש יחסית הרבה בנות נשואות ועם ילדים. זה בטח לא פשוט וגם מאוד תלוי אם יש לך עזרה (משפחה, מטפלת וכו'). בכל מקרה - שיהיה בהצלחה וכדאי לזכור שטוב מאוחר מאשר אף פעם לא

neko

New member
אמא שלי מתחילה שנה ג' משפטים,

ולכבוד העניין יצאה לפנסיה (את השנתיים האחרונות עשתה עם משרה כמעט-מלאה בהצלחה לא רעה בכלל)...

sobolina

New member
לגבי בר אילן.....

שם תזכי לגלות המון נשים נשואות בגילאים 25 -40 שלומדות עתה תואר ראשון
הרבה מהחבר'ה שלי באוניברסיטה נמצאים בסטטוס הזה. מיותר לציין שהרבה מהאנשים הללו שייכים לכוחות הביטחון , קצינים בצבא וכו' , ולרוב מצבם המשפחתי זהה לשלך
אז לכי על זה........ הילה

אני פשוט גם פחדתי להיות בין יותר ..

צעירים ממני הכוונה בעוד שנתיים-שלוש כי לרוב כולם בסביבות תחילת ה-20. דרך אגב אני עדיין לא נשואה. אני רק מסתכלת איך זה יראה בעתיד הקרוב והאם אני אוכל להתמודד עם זה וגם רציתי לדעת אם ילמדו איתי עוד כמה בסביבות הגילאים של הקרוב ל-30 ומעלה. האם יש הרבה כאלו היום? ולמה דווקא יש הרבה ח'ברה מבוגרים בבר אילן?

הסירכי דאגה מליבך

אני בן 23, ואיתי לומדים (משפטים) סטודנטים בכל גיל, החל מעתודאים בני 18, בני 30, בני 45 וגם כמה יותר מבוגרים.. כולנו לומדים ביחד, עושים קבוצות דיון ביחד ואין שום בעייה. גיל זה עניין של אופי, כל השאר זה כרונונונסנס.

ailag

New member
האמת

כבר למדתי עם אנשים גדולים ממני בכמה שנים טובות, לא ממש שמנו לב להבדל.

קספיאן

New member
אין בעיה עם זה

אני, אחרי שני תארים במדעי החברה התלטתי על שינוי קריירה ועכשיו לומד שנה א' בביולוגיה, אני בן 26. אז נכון שהרוב צעירים יותר, אבל אז מה?

ronitg21

New member
גם אצלי בפסיכולוגיה באת"א יש מעל

וגם בסוציולוגיה. אחד מידידי הקרובים בתואר בסוציו' קרוב לגיל 60. ובפסיכולוגיה יש בגילאי 27-28 וגם כמה מעל 30.

למעלה