יש כאן מישהי שילדה עם מרדים פרטי צמוד?

alonaski

New member
יש כאן מישהי שילדה עם מרדים פרטי צמוד? ../images/Emo4.gif

פעם קראתי כתבה פה בYנט על נשים שנגשות ללידה עם דולה פרטית, או מיילדת פרטית או מרדים פרטי. לקראת הלידה הקרובה אני מחפשת בנרות איפה שוכרים מרדים פרטי... ולא מוצאת
יש כאן מישהי אולי שיודעת לכוון אותי איפה אפשר למצוא כזה? נאמר לי כבר בפורום לידה שבתי חולים בד"כ לא מאפשרים להגיע עם מרדים פרטי לא משלהם... לא איכפת לי לשכור מרדים פרטי של ביה"ח, חשוב לי רק שיהיה זמין אלי מרגע ההגעה לביה"ח ועד תום הלידה...

down under1

New member
את צריכה ליצור קשר ישירות עם המרדים

מקובל הסכם עם המרדים ולקחת פרטי קשר שלו. לשאול אותו מי יוצר איתו קשר כשאת מגיעה ללידה את או בית החולים לפי בקשה שלך. לא צריך להיות מסובך ובהחלט אמור להיות אפשרי. אם המרדים רוצה ועובד בבית החולים הוא יכול להגע למשמרת לפי הזמנה.

alonaski

New member
הכוונה -בכל בית חולים? או שגם את מתייחסת

לבתי חולים פרטיים בלבד?

down under1

New member
האמת שני לא יודעת

לא ילדתי בארץ וכן ילדתי פרטי לחלוטין. עניתי ממה שההגיון אומר לי שאם רופא עובד במחלקה מסוימת אז אפשר לקרא לו כשאת מגיעה. נשמע לי פשוט. אבל אולי לא

ללילילל

New member
בארץ, בבית חולים רגיל,

אם את מטופלת אצל רופא מסוים לפני כן באופן פרטי - נניח רופא נשים - אז אפשר להודיע לו שהגעת לבית החולים ששם הוא עובד, ומקובל שהוא ישתדל לבוא לראות מה קורה אתך. אבל לשלם לו באופן פרטי על ליווי צמוד בתוך בית החולים זה לא חוקי.

אני ילדתי בלניאדו עם רופא פרטי

ובאמצע הלידה כאשר הגיע המרדים לתת לי אפידורל, הוא הציע את שירותיו באופן פרטי. שילמתי לו כסף והוא היה זמין עבורי כל הלידה. תתענייני שם, זה נראה לי אפשרי.

לימיצ

New member
לא הבנתי מה את אומרת..

באמצע משמרת של המרדים עצמו הוא ניגש ומציע לך באמצע הלידה שלך שירותים באופן פרטי? לא הבנתי נכון, נכון?

זה בדיוק מה שקרה, אבל הסיפור שלי מיוחד

אני סבלתי מטוקופוביה - למי שלא יודעת זו חרדה מהריון ולידה, שמגיעה עד כדי המנעות מכניסה להריון. מכיון שכך, ילדתי עם רופא פרטי צמוד. במהלך הלידה הגיע מרדים שהזריק לי את האפידורל, ואני כל הזמן קראתי לו - כדי שיתן עוד ועוד מנות. מאחר והוא הבחין במצוקה שלי, הוא הציע להשאר מעבר למשמרת שלו - כמובן בתשלום. אני כמובן הסכמתי, מכיון שהיה לי נוח שיהיה איתי עוד רופא במהלך הלידה - זה היה עבורי יותר בטחון.

alonaski

New member
תודה! ../images/Emo45.gif ניסיתי באמת לברר בלנייאדו את האפשר

האפשרות הזאת אבל מלבד שיחה הזויה ומסורבלת עם אחראי מחלקת ההרדמה שם... לא קבלתי שום תשובות מספיק ברורות.
האם תוכלי להגיד לי לפחות כמה עלה לך השירות הזה?

ללילילל

New member
לדעתי רק בלניאדו או מקום דומה

לא חושבת שבארץ זה אפשרי בבית חולים "רגיל" אלא רק במקום פרטי. בארה"ב למשל זה לגמרי מקובל...

למעלה