יש כאן מישהי אולי במקרה

אחותי נתנייתית...

היא ילדה שם לפני שנתיים ואחד עשר חודש! היתה מאוד מרוצה והמשיכה להמליץ בחום לכולן על בית החולים הזה... מרסי גם כתבה על המקום לא פעם ולא פעמיים ובחום-היוועצי עימה... וכמו שכתבתי בעבר על בית החולים הזה-הכל היה מעולה-יחס, מקצועיות, נקיון, שעות ביקור-פרט לדבר אחד שחרא לנו מאוד: בית החולים הוא דתי-וביום שישי(ביום שאחותי ילדה)הפעלת מכשירים וכתיבה מתבצעת ע"י בנות דודות בנות 16-היה משהו מפריע לעין- המחזה של אשה כורעת ללדת, ו2 נערות עומדות ממול, כותבות, ומצחקקות...

אהמממ..

לגבי הכתיבה אין לי בעיה מקסימום אם זה יהיה בשבת , ונצטרך למלא טפסים או לכתוב משהו - בעלי יעשה זאת , וגם הורי גרים במרחק של חצי דקה נסיעה.. אכפת לי יותר המקצועיות..המרדים..היחס..המיילדות..

מהבחינה הזאת היה מעולה../images/Emo127.gif

הכתיבה שציינתי-היא הפרטים שהם ממלאים אצלהם בזמן הלידה, והשימוש במכשירים רפואיים-לחץ זם וכאלה-הנערות האלה עושות...ולא הבעל!

marcyg

New member
רויטל שלום! אני לוויתי המון לידות

בלניאדו. לרוב הצוות מקסים! המיילדות מקצועיות, מוכשרות, איכפתיות... קשובות מאד לצרכים של היולדת ובן זוגה. יש שם רופאים (ורופאות מדהימים/ות) ויש רופאים לפעמים פחות אמפטיים אך מקצועים בהחלט. הגישה של בית היולדות היא גישה של ללכת לקראת היולדת ולתמוך בה ככל שאפשר (בגבולות הבטחון של בריאות העובר והאם כמובן). חדרי לידה קטנים ואין שם חדר לידה "אלטרניטיבי" אבל מי שרוצה לידה "טבעית" ממש לא חייבת להשאר בחדר לידה במהלך כל התהליך. המחלקה נעימה מאד, נקיה, שקטה...אם דגש על נוחות והרגשת בית הבראה. אשמח לשוחח איתך ולספר עוד אם תרצי. שלחי לי מסר.

אוי כן כן כן אשמחח לדעת הכללל

על איך מתנהלים שם הדברים.. אני גרה בדיוק דקת הליכה משם..( אני בע"ה אלך לבה"ח ללדת חח ולא אסע ) בכל אופן , אני ישר בכיינית , וכל פיפס כואב לי , ושמעתי ממישהי שלא כ"כ ששים על מתן אפידורל שם...והיא ביאסה אותי קצת..לא רוצה שיעשו לי צרות עם אפידורל..אני מאלה שיצרחו דבר ראשון אפידורלללל

א פ ר ת1

New member
../images/Emo45.gifממליצה בחום

אני ילדתי שם את ביתי ואחזור לשם גם הפעם כמובן. היחס חם ואישי מאוד גם בחדר לידה וגם במחלקה...כמו שאומרים טיפלו בי יפה. אבל זה גם עניין של מזל - על איזו מיילדת תיפלי , סה"כ שמעתי שרב המיילדות ממש מעולות אבל יש כמה בודדות לא מי יודע מה חמות. לי היה טוב שם. בהצלחה

פריגת

New member
אחותי יילדה בלניאדו

והיתה מאוד מרוצה מהכל. מה שאני עוד יודעת, זה שהיא גם קיבלה המון מתנות משם.<מה שלא בבי"ח אחר>

קרניר

New member
הי רויטל, גם אני ילדתי בלאנידו,

ממליצה בחום, הייתה לי לידה מדהימה, צוות מדהים ומקצועי (כולל המרדים שקרע אותנו מצחוק כל הזמן). לגבי מחלקת ילדוים שווה לברר יותר כי אני יודעת שהיו בנות שהתלוננו על המחלקה (אין לי כמובן כוונה להבהיל), לנו לא הייתה בעיה כי רוני הייתה צמודה אלי ולא היתה זקוקה למשהו אחר...) בהצלחה ואם תזדקקי לעוד פרטים שלחי מסר

למעלה