יש כאן מישהו שקנה כרטיסים מוזלים

הדמר

New member
יש כאן מישהו שקנה כרטיסים מוזלים

ז"א של ילד/נוער סטודנט וכו' והוא לא הולך למשחק ורוצה למכור את הכרטיס?

הדמר

New member
לא נראה לי שנגמרו הרגילים אבל

ביום שישי ששאלתי אמרו לי שיש רק למבוגרים ואני רוצה אחד גם לילד... אולי לשערים 4-5 נשאר ילד אני אתקשר לברר... בכל מקרה לאיזה שער הכי כדאי לי לקנות (בהנחה וב7 כבר אין לילדים).?

הדמר

New member
ועד 2 שאלות:

עדיין לא יצא להיות בבלומפילד אז אני צריכה כמה הסברים : א- מה זה יציע עליון ותחתון? ומה עדיף? ב- מה עדיף לי לקנות במחיר מלא כרטיס לי ולילד (נתנו לי אישור לזה... זה לא אני הממננת) או לקנות לשערים 4-5 במחיר הזול?

yarivlevi

New member
אין דבר כזה עליון ותחתון בבלומפילד

שער 7 זה יותר קרוב לאמצע ושער 6 זה יותר מאחורי השער(קרוב לפינה של הקרן). נ.ב - עליון ותחתון יש רק בשער 1 שזה יציע הכבוד ,כרטיס עולה שם בין 250 ל-500 לאדם

בבלומפילד הכל אותו הדבר

כך שאין משמעות לתחתון ועליון, וגם ככה לא יושבים שם לפי מקומות. בכל מקרה, אם יש תקציב לכרטיס מבוגר תקני כבר עכשיו, כי לא בטוח שיפתחו את 5-4 עד שלא יסיימו את כל הכרטיסים ל-7.

yarivlevi

New member
לא נגמרו ,היום קניתי ב-לאן ת"א

לשער 7 ונשארו להם עוד כרטיסים ,למי שרוצה קחו מספר טלפון: 03-5247373 נ.ב - שער 4-5 שייך למנויים של מכבי ת"א , אנחנו נקבל את 6-7 והיה חציצה בין 6 שלנו ל-4-5 שלהם.

ל-7 נשאר רק מבוגר

המוכר אמר לי כרגע שבנתיים עוד לא יפתחו את 4-5 לחיפה, עד שלא יגמרו כל הכרטיסים ל-7

הדמר

New member
טוב, תודה לכולכם

אני משערת שאני אקנה אז 2 כרטיסי מבוגר ל7...

yarivlevi

New member
4-5 שייכים למכבי ת"א ,6 יהיה שלנו

במידה ויהיה ביקוש. בגלל זה היה גם סיפור בין אוהדי מכבי להפועל ת"א ,הפועל ת"א רצו לשבת בשער 4-5 ומכבי אמרו שאי אפשר כי יש להם מנויים לשם (המנויים שעשו מנוי דרך המבצע של הכבלים) והיה כעס גדול בהפועל ,יש להם 10,000 מנויים וקבוצה בית שימוש

6 שלנו בלי שום קשר(כי הוא מחובר ל7)

אבל עדיין קיים סיכוי שיפתחו עוד יציע לחיפה במקרה של ביקוש גבוה.

yarivlevi

New member
לא מדויק ,כרטיס ל-6 יותר זול מ-7

והשערים לא פתוחים ביניהם ואין סיכוי שיפתחו עוד יציע כי אין יותר יציעים ואגיד שוב ש-4-5 שייך למנויים של מכבי ת"א ,יש לי חברים אוהדים מכבי ת"א(אם אפשר לקרוא לאוהד מכבי ת"א חבר) והם מנויים לשער 4-5.

yarivlevi

New member
תבדוק שוב ותראה שזה לא נכון

מי שיושב ב-6 לא יכול לעבור ל-7 ,ב-6 רואים פחות טוב כי זה ממש בפינה של הקרן ומאחורי השער ו-7 זה קרוב לאמצע (בין הרחבה למחצית המגרש)

Yaniva4

New member
אין שום חציצה בין היציעים

זה אפילו לא כמו 11-12, 13-14 באליעזר שיש חומה קטנה ביניהם, פה הכל ביחד ואתה אפילו לא מרגיש שאתה עובר יציע..............

Yaniva4

New member
יאללה .. אין כבר כוח לזה

לחפש נוער ובסוף לקנות מבוגר ב100 שקל את המשחק נראה כבר מהכורסא עם פופוקרן ומזגן סעמק

../images/Emo45.gifלצערי הרב

לוני עוד הפעם יצא קטן. שנה שעברה קניתי מבוגר בגללו, השנה אין כסף יותר.

למעלה