יש כאן למשהו תאוריה טובה למה

j i m m y

New member
יש כאן למשהו תאוריה טובה למה

גברים מתעייפים אחרי סקס ונשים מתמלאות באנרגיה אחרי אורגזמה ???

the M

New member
אולי........./images/Emo98.gif

בגלל שכל הגברים חארות וכל הנשים זונות?
סתם, האמת היא שאין לי כוח לכתוב עכשיו את כל ההסבר המפורט. בגדול, נוזל הזרע הוא שווה ערך לאנרגיה וגוף הגבר צריך לנוח בכדי לחדש את המלאי. אצל נשים, לעומת זאת, גירוי מיני יוצר התעוררות גופנית שגובר אחרי כל אורגזמה, כשכל אחת טובה יותר מהקודמת. ושוב אני אומר שאין לי כוח להסביר לפורטרוט..... אני עיייייףףף........

HiGhWaVe

New member
לא מדוייק...

גם נשים אמורות להתעייף אחרי אורגזמה. ואם היא לא עייפה ומתמלאת פתאום מרץ לא מוסבר , קח בחשבון שיכול להיות שהיא מזייפת !!!

the M

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo98.gif

נשים לא כל כך אמורות להתעייף אחרי אורגזמה, אלא אם היא כן מזוייפת. צריך להבין שיש הבדל בין אורגזמה מזוייפת לבין אישה שמזייפת אורגזמה. אישה שמזייפת לא תמיד מודעת לכך שאינה חווה אורגזמה אמיתית והיא חשה שקבלה את מבוקשה, צריך כמובן להתחשב בעובדה שנשים רבות בדרך כלל לא כל כך מסופקות מסקס בעיקר עקב חוסר נסיון מהצד הגברי. אישה שמגיעה לאורגזמה אמיתית, לעומת זאת, לא תניח לך לסגור את הבסטה וללכת לישון אלא תגרור אותך לעוד 3 סיבובים לפחות, ובמקרים רבים גם הרבה יותר. בקיצור, בפעם הבאה שאתה שוכב עם מישהי והיא מרגישה רדומה אחרי, אתה רשאי להסיק מזה שלא היית כזה משהו...
ובהזדמנות זו, אני מעוניין להרים
, או עדיף
ית בעצם, לכל הנשים שהשכילו וידעו להוציא ממני את המיטב או כפי שאני אוהב להגדיר זאת: שברו לי את העצמות....

HiGhWaVe

New member
נשמע לי קצת מוזר...

"נשים לא כל כך אמורות להתעייף אחרי אורגזמה,אלא אם היא כן מזוייפת" ??? ממה יש לה להתעייף אם היא זייפה אורגזמה ? מהקולות שהיא עשתה ? מהנשימות המהירות ? מהצעקות ? יכול להיות שמה שכתבת לגבי זה שלבחורה שחוותה אורגזמה פעם אחת יהיה כוח וחשק להמשיך פעמים נוספות הוא נכון , אני מניח שהדבר אינדיבידואלי לכל בחורה , אבל לא כל הבחורות הן כך. "אישה שמזייפת אורגזמה לא תמיד מודעת לכך שאינה חווה אורגזמה אמיתית" ? יש נשים שלא חוו אף פעם אורגזמה ויש שחוו אורגזמה ולא ידעו מזה אפילו - אשה שמזייפת מודעת ועוד איך לכך שלא חוותה אורגזמה אמיתית אבל היא רוצה שבן זוגה ירגיש טוב עם עצמו או שהיא רוצה "שיגמור כבר ויתן לה ללכת לישון" ולכן היא מזייפת - אי אפשר לזייף ולא לדעת שאת מזייפת
דרך אגב , תגובות של בחורות יועילו לדיון הזה לפי דעתי

PeperSpray

New member
בואו אני אעזור לכם קצת../images/Emo41.gif

קודם כל, אנחנו מתמלאות אנרגיה כי זה ממש גורם לחשק לעוד! אז אם המצב של אותו יום (אם את לא אחרי מרתון מטורף...) מאפשר לעשות עוד ועוד מה טוב! טוב... אולי זה לא בדיוק שאנחנו "מתמלאות אנרגיה", זה פשוט מהפנט...
לא יודעת מה איתכם, הגברים. מה שאני יודעת זה רק שאתם זקוקים למנוחה קצת, בעיקר כדי להעמיד את האיבר המותש בשנית (ובשלישית וברביעית ובחמישית......) ומצב של מישהי שמזייפת אורגזמה ו"לא יודעת מכך" דווקא יכול בהחלט להווצר, אם אין לה נסיון, והיא מגיעה בדרכה לאיזה פורקן מועט, היא חושבת שזה- זה. ויכול גם להיות מצב, של זיוף אורגזמה, כפי שאמרת (HIGHWAVE) במודע, בשביל "שיתן לה לישון" או מסיבה אחרת. זה מה שידוע לי בכל אופן, אם אני אזכר בדבר נוסף, אני אדווח

HiGhWaVe

New member
בחורה שאין לה נסיון

ומגיעה לפורקן וחושבת שהיא הגיעה לאורגזמה לא מזייפת אורגזמה
אין מצב שבחורה מזייפת בלי לדעת , יכול להיות שהיא חושבת שהיא הגיעה לאורגזמה , אבל היא לא זייפה את זה , אלא פשוט לא הגיעה לאורגזמה האמיתית וזה הכל , אבל אי אפשר להגיד שהיא זייפה את זה
בחורה שמזייפת אורגזמה עושה את זה בידיעה ברורה שהיא עושה את זה
בגלל זה זה נקרא "לזייף" (פועל אקטיבי)
הניואנסים הקטנים האלה משגעים אותי

PeperSpray

New member
יודע מה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

צודק. אני רק ניסיתי להסביר לך למה THE M התכוון בקשר לזה, הבנתי עכשיו בעצמי את הנקודה שלך. אוקיי. טעיתי. מודה.
ובכל זאת אין לי את התשובה... אני אחזק אותך ואשאל גם: למה???????????" ועוד משהו. נחמד מצדך להתייחס לנקודה הזאת.

PeperSpray

New member
טעות...סליחה...

מהסמיילי,
, קחו את המשפטים בהמשך לתגובה, כתגובה לשאלה של "חופשי כרוח הים" ("שאלת השאלות") התלבלבתי בתגובות...ערבבתי משו.......

אני לא יודעת מה אתכם....

באופן אישי, אחרי סקס של שעתיים שלוש הנגמר באוגזמה פיצוצית... אני נרדמת כמו גדולה! המצב היחידי שאני מתמלאת אנרגיות זה כאשר אני לא גומרת.... אז אני כמו פנתרה...ממש פצצת אנרגיה צהובה...

למעלה