יש כאן למשהו מקלדת של clicker ?

eligrt

New member
יש כאן למשהו מקלדת של clicker ? ../images/Emo22.gif

אם כן... אתה עובד על WIN XP ???? יש לך אולי דרייבר מתאים ???

המקלדת שלי תוצרת Clicker אך מדובר

במקלדת 104 מקשים ( 101 פלוס 2 Windows ועוד אחד מגולל תפריטים ) ולא משהו משוכלל יותר. קניתי אותה לפני 3 שנים ב-10 דולר שהיו שווים אז פחות מ-40 ₪ בלבד אך עובדת כמו מקלדת של 50 $...

eligrt

New member
אחלה... שאלה לי אליך

קיבלת איתהאיזה דיסקט? - דרייברים או משהו כזה? אינ מחפש דרייבר למקלדת ספציפית של CLICKER לעבודה על WIN XP

eligrt

New member
כן אני מבין אבל...

יש לי איזה בעיה (אולי כבר יצא לך לקרוא אותה) יש לי איזה שני מחשבים שהתקנתי עליהם WIN XP ולמרות שהגדרות העברית זהות ליתר המחשבים שהתקנתצי עליהם XP (כל ה-Vים למיניהם של ה HEBREW, הגדרות המקלדת וכו) עדיין שני המחשבים האלה לא מצליחים לעבור לעברית / אנגלית ולהיפך אני נוטה לחשוב שאולי בגלל שלא השתמשתי בדרייברים למקלדות (כמו שעשיתי במחשבים אחרים) הערה. יש לציין שהחומרה שונה בין המחשבים השונים

duke4you

New member
מעבר בין שפות

ALT + SHIFT לא מעביר בין שפות? כנס ללוח בקרה -> מקלדת ותראה איך זה מוגדר.

eligrt

New member
חברה... נו באמת... ../images/Emo22.gif

ניסיתי הכל !!! תאמין לי הכל. הגדרות שפה, סימון Vים ליד כל מקום שיש בו זכר למילה HEBREW הגדרות מקלדת וקיצורים (כל הקונפיגורציות של ה ALT + SHIFT / CTRL + SHIFT וכו....) בוא נקצין! ישבתי עם המחשב שבו זה עובד ועברתי הגדרה הגדרה, וי וי, סעיף סעיף, CHECBOX CHECKBOX ווידאתי שאין שוני בין המחשבים בשורה התחתונה: יש מחשבים בהם הכל עובד נפלא יש מחשבים שלא ניתן לעבור עברית אנגלית ולהיפך אחד הדברים שבאמת לא ניסיתי זה לשחק עם דרייברים למקלדות, בחלק מהמחשבים בהם זה עבד המקלדות היו כאלה עם לחצני קיצורים לאינטרנט למייל לווליום וכו ולכן שם התקנתי את הדרייברים (אולי בגלל זה שם זה עובד)

duke4you

New member
אתה רוצה עזרה או לא?

מה נו באמת? איפה זה לא עובד? באקספלורר? כשאתה פותח את הword או מסמך txt זה עובד בין שפות?

eligrt

New member
אז ככה...

ראשית לא התכוונתי לפגוע... ואם כן סליחה. שנית באקספלורר הוא לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית אלא רק ע"י לחיצה על ה Language Bar, לאחר מכן אין בעיה לכתוב בעברית אבל למרות כל ההגדרות וכל המשחקים ב Key Settings וניסיונות אין ספור לעהגידר ALT + SHIFT או CTRL + SHIFT וכו עדיין לכאורה זה מוגדר כראוי אך עדיין זה לא עובד לכן אני נוטה לחשוב שאולי כן מדובר בדרייבר לתגובתך אודה

duke4you

New member
מה אם השאלה השניה?

בword או מסמך txt כלשהו זה עובר בין השפות? ועוד שאלה האם בALT +SHIFT הימני זה עובד? אני לא סתם שואל.

למעלה