יש כאן לוח זמנים רכבתי משנת 90?

מצב
הנושא נעול.

כלומר משנת 91 או 92. מעניין לראות איך התקדמנו אשמח לראות

A-T

New member
לא בדיוק שנות ה90 אבל...

לא בדיוק שנות ה90 אבל...
יש לי בבית את מוסף "פנאי" של מעריב מיום ג', י"ח שבט תשמ"ט 24.1.1989 וזה מה שמופיע שם. אפשר להגיד שדי התקדמנו מאז... אני מקווה שתצליחו להבין מה רואים, פשוט אין לי סורק כרגע אז אני נאלץ לצלם בדיגיטלית.

A-T

New member
וקצת יותר קרוב

לא בדיוק שנות ה90 אבל...
יש לי בבית את מוסף "פנאי" של מעריב מיום ג', י"ח שבט תשמ"ט 24.1.1989 וזה מה שמופיע שם. אפשר להגיד שדי התקדמנו מאז... אני מקווה שתצליחו להבין מה רואים, פשוט אין לי סורק כרגע אז אני נאלץ לצלם בדיגיטלית.
וקצת יותר קרוב

טוארג

New member
כתוב שם שהסרט "דג ושמו וונדה" עדיין

וקצת יותר קרוב
כתוב שם שהסרט "דג ושמו וונדה" עדיין
הציג בקולנוע
אני זוכר שראיתי אותו בקולנוע!! סרט חביב כל כך מעט רכבות?! לא חבל?!

וואו, אכן התקדמות ואיזה סרטים !

לא בדיוק שנות ה90 אבל...
וואו, אכן התקדמות ואיזה סרטים !
הנסיכה הקסומה, מרדף חצות (אולי הטוב ביותר של דה-נירו מאז הסנדק 2 או 3 וציד הצבאים ונהג מונית), חופשה בכפר (סרט צרפתי נהדר), אינטרוויסטה (פליני), דג ושמו וונדה, מת לחיות (1 אבל עוד לא ידעו אז), שם המשחק (דיויד מאמט הענק), ז'אן דה פלורט ומאנון... אך...

תראה כמה התקדמנו!

לא בדיוק שנות ה90 אבל...
תראה כמה התקדמנו!
אז היה אפשר להעלות את כמות הרכבות על הלוח. היום יש מפסר טלפון מפנה...

הלוח הכי ישן שיש לי הוא מ-95'

ויש שם רכבת לירושלים, אך אין את אשדוד, ראשל"ץ, בית-שמש (פעם ביום בלבד מבית-שמש לת"א ולקח שעה נסיעה לעומת 14 רכבות היום לת"א ונסיעה של 40 דקות). אין גם רכבות אל/מ באר-שבע, ראש-העין, כפר-סבא, פתח-תקוה, פרדס-חנה-קיסריה, יבנה. לא היו גם התחנות המאוד חשובות ועמוסות דהיום : חוף הכרמל, ת"א אוניברסיטה, ת"א השלום, ת"א ההגנה. היו רק 21 רכבות ביום לחיפה לעומת 38 כיום. היו רק 19 רכבות בשני הכוונים יחד בקו רחובות-ת"א לעומת 35 רק בכוון אחד, לרחובות ועוד כמות דומה בכוון ההפוך (כלומר פי 3 יותר). 4 רכבות במוצא"ש לעומת 14 היום. רכבת אחרונה מחיפה לת"א בשעה 19:30 לעומת 21:45 היום. רכבת אחרונה מת"א לנהריה בשעה 17:00 לעומת 21:20 היום. רכבת אחרונה מנהריה בשעה 18:42 לעומת 21:00 היום. רק 10 רכבות +- מת"א ללוד לעומת יותר מ-45 היום. ועוד ועוד ועוד

תיקון על לוד : 70 רכבות ביום !

ויש שם רכבת לירושלים, אך אין את אשדוד, ראשל"ץ, בית-שמש (פעם ביום בלבד מבית-שמש לת"א ולקח שעה נסיעה לעומת 14 רכבות היום לת"א ונסיעה של 40 דקות). אין גם רכבות אל/מ באר-שבע, ראש-העין, כפר-סבא, פתח-תקוה, פרדס-חנה-קיסריה, יבנה. לא היו גם התחנות המאוד חשובות ועמוסות דהיום : חוף הכרמל, ת"א אוניברסיטה, ת"א השלום, ת"א ההגנה. היו רק 21 רכבות ביום לחיפה לעומת 38 כיום. היו רק 19 רכבות בשני הכוונים יחד בקו רחובות-ת"א לעומת 35 רק בכוון אחד, לרחובות ועוד כמות דומה בכוון ההפוך (כלומר פי 3 יותר). 4 רכבות במוצא"ש לעומת 14 היום. רכבת אחרונה מחיפה לת"א בשעה 19:30 לעומת 21:45 היום. רכבת אחרונה מת"א לנהריה בשעה 17:00 לעומת 21:20 היום. רכבת אחרונה מנהריה בשעה 18:42 לעומת 21:00 היום. רק 10 רכבות +- מת"א ללוד לעומת יותר מ-45 היום. ועוד ועוד ועוד
תיקון על לוד : 70 רכבות ביום !
רק מת"א ללוד יש 70 רכבות ביום ! בלוח של 95' היו 26 תחנות לעומת 36 בלוח 2004.

מצב
הנושא נעול.
למעלה