יש חדשות מאשקלון

מצב
הנושא נעול.

קובי לו

New member
יש חדשות מאשקלון ../images/Emo35.gif

יש חדשות מאשקלון

בעיקר לגבי השלט הדבילי בשפה הערבית. ולא, הכוונה לא לזה שדבילי לעשות שלטים בערבית. ממש לא. זו שפה רשמית. אני מתכוון לטעות המביכה והממש מטומטמת, סליחה על הביטוי, שבתחנת אשקלון היה כתוב "לציון מערב" בשפה הערבית. הייתי, אכשהו ובקושי רב, מבין את השגיאה המביכה הזו אם היו פותחים במקביל תחנה במערב ראשון, ואותו קבלן היה אחראי על שתי התחנות. אבל, בראשון עוד לא החלו בעבודות עפר לתחנה ואם היא תהיה מוכנה זה רק בעוד שלוש שנים, פחות או יותר. בקיצור, מישהו היה לאחרונה באשקלון ?

קובי לו

New member
נו, מה יהיה ?

יש חדשות מאשקלון

בעיקר לגבי השלט הדבילי בשפה הערבית. ולא, הכוונה לא לזה שדבילי לעשות שלטים בערבית. ממש לא. זו שפה רשמית. אני מתכוון לטעות המביכה והממש מטומטמת, סליחה על הביטוי, שבתחנת אשקלון היה כתוב "לציון מערב" בשפה הערבית. הייתי, אכשהו ובקושי רב, מבין את השגיאה המביכה הזו אם היו פותחים במקביל תחנה במערב ראשון, ואותו קבלן היה אחראי על שתי התחנות. אבל, בראשון עוד לא החלו בעבודות עפר לתחנה ואם היא תהיה מוכנה זה רק בעוד שלוש שנים, פחות או יותר. בקיצור, מישהו היה לאחרונה באשקלון ?
נו, מה יהיה ?
איפה כל הקבועים והצלמים של הפורום ?

hck

New member
אני לא מצלמי הפורום

לפני מספר שבועות HCK העלה תמונות
מאשקלון לפורום.
אני לא מצלמי הפורום
פשוט עקב חסך באנשים מהאיזור צילמתי שם כמה תמונות כשעברתי שם. האמת לא נראה לי שיצא לי לעבור שם בזמן הקרוב, אז נצטרך לסמוך על הרכבת שיפתחו את התחנה בתאריך המתוכנן (9.4.05 ?)

mucool2

New member
רק שיחליפו קודם את השלט הבזיוני

אני לא מצלמי הפורום
פשוט עקב חסך באנשים מהאיזור צילמתי שם כמה תמונות כשעברתי שם. האמת לא נראה לי שיצא לי לעבור שם בזמן הקרוב, אז נצטרך לסמוך על הרכבת שיפתחו את התחנה בתאריך המתוכנן (9.4.05 ?)
זה מה שקורה כשמפסיקים להעסיק פועלים מעזה!

אורי404

New member
פועלים מעזה או לא. עדיין, יש בתחנה

זה מה שקורה כשמפסיקים להעסיק פועלים מעזה!
פועלים מעזה או לא. עדיין, יש בתחנה
הזו עובדים, שמכירים את השפה הערבית "לא רע". כנראה, שזה לא ממש הזיז להם.

mucool2

New member
אגב, מה זה "צלמי הפורום"?

אני לא מצלמי הפורום
אגב, מה זה "צלמי הפורום"?
צריך איזו תעודה בשביל זה? לא ידעתי..

ה דרומי

New member
הלו לא ללכלך צלמים יש רק שאין להם

יש חדשות מאשקלון

דבר חשוב אז מה שנשאר זה להתענג על הצלמים שבאים לבקר באזור

elians

New member
../images/Emo45.gif צודק...

דבר חשוב אז מה שנשאר זה להתענג על הצלמים שבאים לבקר באזור
צודק...
אם היה לי רכב צמוד הייתי מביא המון תמונות מהגזרה שלנו

elians

New member
מגיעים . לא עוברים כן.. ../images/Emo70.gif

301/310/437 לא מגיעים לאזור?
מגיעים . לא עוברים כן..

זה קצת בעייה שהתחנות רכבת תקועות בחורים ובקצוות הערים.. ולהגיע אליהם מסורבל ובדרך כלל גורר הליכה רגלית.

mucool2

New member
חשבתי שצומת סילבר קרובה לתחנה..

מגיעים . לא עוברים כן..

זה קצת בעייה שהתחנות רכבת תקועות בחורים ובקצוות הערים.. ולהגיע אליהם מסורבל ובדרך כלל גורר הליכה רגלית.

elians

New member
לפי כמה שזכור לי ...

לפי כמה שזכור לי ...
האוטובוס עובר שם .. אבל אינו עוצר שם אם בא מכיוון קרית מלאכי , הוא עוצר אחרי הסיבוב כניסה לעיר .. ליד קניון חוצות... עם זאת יש תחנה מהעבר השני של הכביש מול סילבר אבל לכיוון קרית מלאכי מאשקלון ככה שצריך לקחת אוטובוס עד חוצות ומשם להמשיך הלאה יותר פניהמ לעיר לתחנה הקרובה ושם לקחת שוב את אותו האוטובוס אבל לצד הנגדי ולעלות עד סילבר. בקיצור בלי רכב צמוד... זה מסורבל לאללה

mucool2

New member
נשמע מסובך ודי טפשי...

לפי כמה שזכור לי ...
האוטובוס עובר שם .. אבל אינו עוצר שם אם בא מכיוון קרית מלאכי , הוא עוצר אחרי הסיבוב כניסה לעיר .. ליד קניון חוצות... עם זאת יש תחנה מהעבר השני של הכביש מול סילבר אבל לכיוון קרית מלאכי מאשקלון ככה שצריך לקחת אוטובוס עד חוצות ומשם להמשיך הלאה יותר פניהמ לעיר לתחנה הקרובה ושם לקחת שוב את אותו האוטובוס אבל לצד הנגדי ולעלות עד סילבר. בקיצור בלי רכב צמוד... זה מסורבל לאללה
נשמע מסובך ודי טפשי...

קובי לו

New member
עמית (מוקול 2), זה שמך, הלא כן ?

עמית (מוקול 2), זה שמך, הלא כן ?
מספר שאלות לי אליך. האם אתה מגיע לארץ מדי פעם? האם אתה עזבת את ישראל, או שזה זמני? אגב, זכותך לא לענות, אם אתה מרגיש שקצת פלשתי לפרטיות. אסביר עצמי. אם אתה עזבת את ישראל ההתעניינות שלך באוטובוס אך בעיקר ברכבות בארץ היא קצת משונה הייתי אומר. אלא אם כן אתה יודע שאתה חוזר מתי שהוא, ולא כשהנכדים יסיימו את הקולג', לארץ. ולא, זה ממש לא נכתב מתוך איזשהי הטפה או שיפוטיות, אשכרה מסקרנות גרידא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה