יש דווקא קרינה מעודדת מוואל-סטריט

מצב
הנושא נעול.

gkeidar

New member

מה שאני לפחות רואה ושומע מבשר המשך שנה פורח... מן מצב שאפשר כביכול לקנות פחות או יותר מכל הבא ליד ובכל מקום... אפילו את הדאגה שבועת הנדל''ן הולכת להתפוצץ כבר שוללים גם כן... וואללה קולות טובים נשמעים משם... בהתחשב בנ''ל ולדעתי, רק התדרדרות בטחונית קיצונית (פיגוע גדול, מלחמה נוספת, וכו') ישנה ת'תחזית והלך הרוח תחל''ס בשטח. מי שנשאר בפנים (כמוני למשל) ולא התקפל במלחמה יראה ת'תיק שלו מתאושש יפה... ומי שהרים אמברקס הגיע הזמן שיתחיל לפמפם ת'תיק...

יש גם קרינה מאיראן ?

מה שאני לפחות רואה ושומע מבשר המשך שנה פורח... מן מצב שאפשר כביכול לקנות פחות או יותר מכל הבא ליד ובכל מקום... אפילו את הדאגה שבועת הנדל''ן הולכת להתפוצץ כבר שוללים גם כן... וואללה קולות טובים נשמעים משם... בהתחשב בנ''ל ולדעתי, רק התדרדרות בטחונית קיצונית (פיגוע גדול, מלחמה נוספת, וכו') ישנה ת'תחזית והלך הרוח תחל''ס בשטח. מי שנשאר בפנים (כמוני למשל) ולא התקפל במלחמה יראה ת'תיק שלו מתאושש יפה... ומי שהרים אמברקס הגיע הזמן שיתחיל לפמפם ת'תיק...
יש גם קרינה מאיראן ?
נראה טוב המצב וזה כבר מפחיד אותי

gkeidar

New member
באבועה, אך לדאבוני מסוג אחר...

יש גם קרינה מאיראן ?
נראה טוב המצב וזה כבר מפחיד אותי
באבועה, אך לדאבוני מסוג אחר...
על כל פנים, מישהוא כבר צייץ שלמרות ואמנם האול-טיים-היי (דאו-ג'ונס) ישבר, אבל בסביבות הלוואין (משהוא דומה לפורים היהודי ב-31 לאוק') נצטרך להחזיק חזק כי נתכבד בכניסה למגרסה וממנה למגלשה בגובה של כ-1000 נקודות. אבל בינתיים אני מאחל לך שבוע טוב ומפומפם כמו שצריך...

מצב
הנושא נעול.
למעלה