בורבון
בורבון היא קטגוריה של ויסקי, בכמה מילים: בורבון הוא ויסקי המיוצר ברובו בדרום ארה"ב, הוא מיוצר ממינימום 51% תירס ומיושן מינימום שנתיים. מותגים מוכרים: ג'ים בים, פור רוסס, ווילד טורקי. לצורך הבהרה: ג'ק דניאלס לא משתייך לקטגוריה זו למרות שרבים מבלבלים. הוא גם מיוצר בארה"ב, באותם התנאים אך שייך לקטגורייה שנקראת טנסי ויסקי (ההבדל הוא שזה עובר סינון דרך פחם מייפל). בנוגע למחיר, משתנה בהתאם למותג ולשנות היישון, כמו כל ויסקי אחר.